USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Dünya

Zelenskiy: 'Belarus'taki görüşmenin sonuç vereceğine inanmıyorum ama şans verilmeli'

Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, Belarus'ta, Rus ve Ukrayna heyetleri ortada yapılacak bulunan müzakerelere değinerek, "Belarus'taki görüşmenin sonuç vereceğine inanmıyorum ama şans verilmeli” dedi.

Zelenskiy: 'Belarus'taki görüşmenin sonuç vereceğine inanmıyorum ama şans verilmeli'
27-02-2022 21:42

Rusya'nın Ukrayna'ya müteveccih saldırıları 4'üncü haset girerken, Rusya ve Ukrayna mütalaa dair anlaştı. Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy toplumsal iletişim araçları hesabından paylaşmış bulunduğu görüntülü ileti ile bahis konusu müzakerelere değinerek, “Açıkçası herhangi birlikte devir bulunduğu kabilinden Belarus'taki görüşmenin sonuç vereceğine inanmıyorum ama şans verilmeli. Böylelikle Ukrayna vatandaşlarının, Ukrayna Devlet Başkanı namına mücadelesi durdurmaya çalışmadığım dair birlikte tane birlikte şüphesi olmayacak” dedi.

“Belarus'tan Ukrayna'ya füzelerin, uçakların, helikopterlerin uçmasını istemiyorum”

Müzakereler dair Belarus Devlet Başkanı Aleksandr Lukaşenko ile meydana getirdiği telefon görüşmesiyle ilgilendiren mütekellim Zelenskiy, “Aleksandr Lukaşenko ile telefon görüşmesi yaptım. Onunla 2 senedir konuşmamıştık ve bugün etraflıca levent konuştuk. Belarus'tan Ukrayna'ya füzelerin, uçakların, helikopterlerin uçmasını istemiyorum. Belarus'tan, Ukrayna'ya er girmesini istemiyorum dedim. Bana bu mevzuda garanti verdi” ifadelerini kullandı.

Erhan Altıparmak

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ