USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Yasak bölgede yakalanan Yunan polis ve kız arkadaşı serbest kaldı

Edirne'ye kız arkadaşıyla mevrut Yunan Polis, askeri haram bölgede yakalanması hakkında adliyeye irsal edilen değme 2 kişi serbest bırakıldı.

Yasak bölgede yakalanan Yunan polis ve kız arkadaşı serbest kaldı
07-12-2021 07:52

Edinilen bilgiye göre; Edirne'ye kız arkadaşıyla beraberce mevrut Yunan polis, kenti ortak müddet gezdikten sonradan hususi aracıyla Doyran Köyündeki sınırda askeri haram alana girdi. Askeri bölgede 2 ferdin bulunduğunu ayırt fail askeri birlikler, gelişigüzel dü şahsı da yakalayarak, jandarmaya konfirmasyon etti.
Yunan Polis ve kız jandarmadaki sorgulamalarının peşi sıra Edirne Adliyesine atıf edildi. Cumhuriyet Başsavcılığınca vakaya müteallik anket başlatıldı. Her dü şahsın cep telefonları ve sayısal materyalleri de incelemeye alındı. Adliyeyede mahkemeye çıkarılan gelişigüzel dü kişi salıverildi.

Askeri haram bölgede yakalanan Yunan polis, kız arkadaşıyla kusur yola girmiş

Edirne'de askeri haram bölgede yakalanan Yunan Polis ve kız arkadaşının Edirne'ye alım satım düşüncesince geldikleri, gezerken ise kusur yola girdikleri öğrenildi.

Edirne İl merkeze müteallik Doyran köyünde yakalanan Yunan polis E.E. ve kız arkadaşı A.A.'nın Edirne'ye dolanmak ve alım satım gerçekleştirmek gibi geldikleri öğrenildi. İkili şehirde alım satım yaptıktan sonradan gezerken kusur yola saptıklarından ötürü askeri haram bölgede yakalandıkları öne sürüldü.

Olay

Edinilen bilgiye layıkıyla Edirne'ye kız arkadaşıyla beraberce mevrut Yunan polis, kenti ortak müddet gezdikten sonradan hususi aracıyla Doyran Köyündeki sınırda askeri haram alana girdi. Askeri bölgede 2 ferdin bulunduğunu ayırt fail askeri birlikler, gelişigüzel dü şahsı da yakalayarak, jandarmaya konfirmasyon etti.

Yunan Polis ve kız jandarmadaki sorgulamalarının peşi sıra Edirne Adliyesine atıf edildi. Cumhuriyet Başsavcılığınca vakaya müteallik anket başlatıldı. Her dü şahsın cep telefonları ve sayısal materyalleri de incelemeye alındı. Adliyeyede dideban mahkemeye çıkarılan gelişigüzel dü kişi yurtdışına depar belgesi yasağı şartıyla salıverildi.

Mehmet Basmacı
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ