USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Sağlık

Uzmanlar uyarıyor: Ani başlayan ve geçmeyen ağrılara dikkat

Günümüzün en yayılmış rahatsızlıklarından dokunmabana kendisini nice biçimde gösterebiliyor. Kimi devir bedenin nice noktasını sardıktan sonraları ansızın oluşan ve geçmeyen mızrap ağrılarıyla ortaya çıkarken uzmanlar ansızın başlayan ve herhangi bir güzeşte gündüz

Uzmanlar uyarıyor: Ani başlayan ve geçmeyen ağrılara dikkat
07-10-2021 12:02

Kanser rahatsızlığı günümüzün en yayılmış rahatsızlıklarından birisi kendisine gösteriliyor. Kanser hastalarının ortak bir çok çok hastalığının farkında olurken, dokunmabana bazısı devir gizlice ilerleyerek bünyenin nice noktasını sardıktan sonraları aniden başlayan bel, ayaklık ve mızrap ağrılarıyla da kendisini gösterebiliyor. Uzmanlar bu aşamada vatandaşları uyarıyor. Eğer aniden başlayan ve geçmeyerek biraz hafta içinde şiddetlenen ağrılar mevcut ise bilirkişi ortak hekime yahut merkeze başvurulması icap ettiğini belirtiyor.

Geçmeyen ağrılara dikkat

Ani başlayan ve geçmeyerek fazlalaşan ağrıların vücutta mevcut kanserin yayılma geliştirerek kemiklere yayılımıyla ait olabileceğini tamlayan Bezmialem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji uzmanı Prof. Dr. Volkan Gürkan bu vaziyette behemehâl dalında bilirkişi ortak hekime yahut merkeze başvurulması icap ettiğini belirterek “Kanser günümüzün en ortak tomar tanıdık ve en sorunlu rahatsızlıklarından biri. Bilindiği üzere rastgele ortak iç organın kontrolsüzce göze çoğalmasına gitmesi kararı organın yapısının bozulması ve hâlâ sonraları bunun apayrı organlara göbek grado bünyenin dengesini nakzen hastayı on paralık istemediğimiz noktaya götürmesidir. Bazen bu kanserli organdaki dokular içki yolu yahut lenfa dolaşımıyla apayrı organlara da sıçrayabilmekte. Örneğin; ortak akciğer kanseri kemiğe yansıyabilir. Biz buna yayılma diyoruz. Halk ortada buna dokunmabana yayıldı denir. Gerçekten bu gidişat on paralık istemediğimiz ortak durum. Hasta bizim bu halde karşımıza gelirse bizim buna doğrudan engelleme ederek ona layıkıyla ortak otama protokolü uygulamamız gerekiyor. Bilindiği üzere hanımlarda emcek ve akciğer beylerde de kestanecik ve tiroit bezi üzere organlarda aşırı kesif görülüyor. Bu organlardan da kemiklere aşırı kesif yansıyor diyebiliriz. Biz gündeş yaşantımızda gündeş ortopedi polikliniklerinde bu janr hastaları gerçekte aşırı kesif görmekteyiz. Kanser bulunduğu devir yayılma vücudumuzun rastgele durumunda görülebilir lakin bizim gördüğümüz en aşırı kemiklerde görülüyor. Kemik kendisine ayaklık kemikleri havsala kemikleri ve temel en kesif gördüğümüz alanlar” dedi.

“Metastaz en ortak tomar 50 gözyaşı giysi beylerde görülüyor”

Metastazın en ortak tomar 50 gözyaşı giysi beylerde görüldüğünü tamlayan Prof. Dr. Gürkan “Metastaz en ortak tomar 50 gözyaşı giysi rical de görülüyor. Tabi ki ergenlerde de buna rastlıyoruz. Ancak dikkat etmesi müstelzim ekipman 50 gözyaşı üzeri. İlla ki ortak insanoğlunun dokunmabana olmasını bilmesi gerekmiyor yüzdelik 20 genişliğinde ihtimalle dokunmabana bulunduğunu kazara de polikliniğimize geldiği devir bizlere anca ortak ayrıntı veriyor ki yahut anca ortak görüntüleme yapıyoruz ki tığ hastanın gerçekte dokunmabana hastası bulunduğunu ve bunun yayılma ile bünyenin apayrı ortak kısmına yayıldığını anlayabilmekteyiz” biçiminde konuştu.

“Hastalar dokunmabana bulunduğunu bizlerden gizleyebiliyor”

Hastaların bazı bazı dokunmabana olduklarını kendilerinden duyurmamak istediklerini ve bu durumun çıkarlarını iyice zorladığını tamlayan Gürkan “Kanser kurnaz ortak maraz fakat yüzdelik 80 pestil dokunmabana bulunduğunun farkında kısaca bizlere ulaştığında ego akciğer kanseriyim ego emcek kanseriyim yahut ego böbrek kanseriyim diyor. Fakat bazı bazı hastalarda şurası görmekteyiz. Hasta bizlere dokunmabana bulunduğunu söylemiyor bizlerden saklıyor. Bir ekipman ruhsal nedenlerle ve hastanın bundan tasalı olmasıyla bunu yapabiliyor. Bu vaziyette işimiz aşırı zorlaşıyor. Benim hastalardan istediğim doktorun önüne masraf gitmez doğrudan dokunmabana bulunduğunu söylemesi. Hastalardaki geçmiş belirgi ağrı. Bu ağrı bir çok çok kat biraz devir içinde çıkan ve biraz hafta içinde emniyetsiz boyutlara çıkan ağrılar oluyor. Çoğu devir küçük önerme sarsıntı dediğimiz yatakta dönerken, yemeğini yerken ve akıntı etmeye çalışırken fay geliştiren kemiğin enerjisini bulunmayan fail ve aşırı alevlenmiş ağrıyla karşımıza mevrut vak'alar bunlar. Eğer şişkin de meydana geliyorsa ki o aşırı hâlâ gelecek boyutlu bir vaziyete mevrut oluyor. Bunlar aşırı sıkkın ahval bunların mümkünse baş safhasında yakalanmalı ve pestil işlevsel anlamda iyileşmesi ve yaşamda kalabilmesi düşüncesince akıbet etap anlamlı” niteleyerek konuştu.

“Herkes kendisinin doktoru olmalı”

Herkesin kesif pıtrak kendisini arama etmesi icap ettiğini tamlayan Prof. Dr. Gürkan “Herkes kendisinin doktoru olmalı. Bir insanoğlu kesif pıtrak kendisini gözlemlemeli noktayı gelirse istimzaç etmeli hanımlar memelerini arama etmeliler. Bir eş öksürüyor mu balgam yahut içki mevcut mı, bunları değerlendirmeli ve behemehâl dalında bilirkişi ortak hekime başvurmalılar. Eğer bunu geciktirirlerse ve ortak ekipman ağrı kesicilerle bunun önüne geçmeye kalkarlarsa bu maraz ilerleyebiliyor. Bu noktada bizim işimiz zorlaşıyor. Bir ekipman tedaviler uygulanıp pestil otama edilmeye çalışılıyor lakin bu defa hakkıyla aşırı zorlaşıyor. Hasta behemehâl bizce zat doktoru olmalı ve yılda ortak kat arama yaptırmalı. Eğer vücudunuzda rastgele ortak dava görürseniz aniden başlayan ortak ağrı, ve aşırı hızlı ilerleyici ortak ağrıysa bu aşırı ehemmiyetli ortak hastalığın mukaddem ortak bulgusu olabilir. Bu vaziyette behemehâl bilirkişi ortak hekime yahut merkeze başvurulmalı” dedi.
 

Volkan Kayalar
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray38102+66
2Fenerbahçe3899+68
3Trabzonspor3867+19
4Başakşehir FK3861+14
5Kasımpaşa3856-3
6Beşiktaş3856+5
7Sivasspor3854-7
8Alanyaspor3852+3
9Çaykur Rizespor3850-10
10Antalyaspor3849-5
11Gaziantep FK3844-7
12Adana Demirspor3844-7
13Samsunspor3843-10
14Kayserispor3842-13
15Hatayspor3841-7
16Konyaspor3841-13
17MKE Ankaragücü3840-6
18Fatih Karagümrük3840-3
19Pendikspor3837-31
20İstanbulspor3816-53
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ