USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Türkiye’nin parlayan yıldızı Düzce, Dedeman ile şehrin ilk ve tek markalı oteline kavuşuyor

Turizm dalının güzel markası Dedeman Hotels & Resorts International ile Düzce'nin önde mevrut şirketlerinden Algün İnşaat'ın iş birliğiyle gerçekleştirilecek Park Dedeman Düzce düşüncesince imzalar atıldı. Şehrin ilk ve tek markalı oteli olacak Park Dedeman Düzce, 300 milyo

Türkiye’nin parlayan yıldızı Düzce, Dedeman ile şehrin ilk ve tek markalı oteline kavuşuyor
12-01-2022 15:33

Türk turizminin ilk arsıulusal otel zinciri Dedeman Hotels & Resorts International, gerçekleştirdiği yatırımlarıyla bu piyasanın gelişiminde gösteriş üstlenmeye bitmeme ediyor. Düzce'nin gelişimine, çağcıl birlikte mülk bulunmasına şişman katkılar sunan, bu güne genişliğinde Düzce'de meydana getirdiği planlar ile 5000'den birlikte tomar aileyi ev sahibi önleyen Algün ve Dedeman teşrikimesai ile yaşama geçecek Park Dedeman Düzce, ilin ilk ve tek 5 bulutsuz marka oteli olacak.

İmza töreni, Dedeman Hotels & Resorts International Yönetim Kurulu Başkanı Banu Dedeman ve Algün İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cihat Algün ev sahipliğinde Dedeman İstanbul'da gerçekleştirildi. Törene, Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü ile Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin de katıldı.

Dedeman markasının faiz hamlesi bitmeme ediyor

Törende ilk namına Dedeman Hotels & Resorts International Yönetim Kurulu Başkanı Banu Dedeman gır aldı. “Dedeman markası olarak, kurulduğumuz günden bugüne kadar, dört dörtlük 55 yıldır, gerçekleştirdiğimiz yatırımlar ve işlettiğimiz oteller ile memleketimiz düşüncesince iktisadi bedel ve istihdam kurmayı hedefledik” diyen Banu Dedeman, “Türkiye'de hafi eksik gezim değerlerini açığa çıkarma, bu değerleri iklim ekonomisine kazandırma ve haberleşme misyonumuzu Park Dedeman Düzce ile birlikte kat henüz gerçekleştirecek olmanın coşkusunu ve memnuniyetini yaşıyoruz. Türkiye'nin ilk arsıulusal otel zinciri namına kûhi el altında 18 otelimiz, 2800 oda, 5700 döşek kapasitesi ve 1000'i birlikte tomar çalışanımızla, bulunduğumuz rastgele alanda turizmin büyümesine dayanak olduk. Sahip olduğumuz sınama ve bilim birikimi, yetik ve güzel kadromuz, sürdürülebilir stratejimiz ile tamamı dünyayı etkileyen pandemi çağında de derinlemesine vadeli hedeflerimizde birlikte başkalık yapmadan büyümeye bitmeme etmenin alım çalım ve mutluluğu içerisindeyiz” niteleyerek laflarına bitmeme etti.

Düzce'nin ilk markalı oteli 2024'te kapılarını açacak

Hem iş ve sefer gayeli sefer edenlerin bununla birlikte bölgenin gereksinimlerini karşılayacak bulunan Park Dedeman Düzce'nin ilin ilk ve tek markalı oteli olacağını vurgulayan Dedeman, yeni otelle ait şu detayları paylaştı; “Düzce merkezde arazi alan, süresince ofisler, saray konut ve alım satım merkezi mevcut komplekste arazi borç bulunan Park Dedeman Düzce; konaklamanın yanında, güruh salonları, SPA ve spor merkezi ile kentte şişman birlikte ayrımlılık oluşturacak. Misafirlerini 2024 senesinde ağırlamaya başlamış olacak bulunan Park Dedeman Düzce'nin şehrin tarihini, coğrafi konumunu ve ilkin aş damı kültüründen mevrut değerlerini tanıtmasını, ekin ve gastronomi turizmi açısından önemini ortaya çıkarmasını hedefliyoruz.”

Algün'den 300 milyon TL'lik yatırım

Banu Dedeman'ın arkası sıra gır meydan Algün İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cihat Algün, ülkemizin en canlı ili Düzce düşüncesince birlikte ilki gerçekleştirdiklerini vurgulayarak, “Sanayi ve tecim dalında rastgele güneş henüz da gelişen Düzce'miz; ehil bulunduğu gezim potansiyeli ile de parlamaya apiko birlikte yıldız konumdadır. Bu değerleri lanse etmek ve ekonomiye vermek amacıyla, Düzce'mizin merkezinde 35 bin metrekare meydan üstünde kurduğumuz, bölgemizin en şişman otelini; AVM, saray konut ve ofislerinden oluşan katışık dirim projemiz Algün Center'da 300 milyon TL'lik birlikte yatırımla yaşama geçireceğiz. Toplam 8 süit, 130 oda, kongre, güruh ve balo salonları ile spor merkezi, mestur yüzme havuzu, spa ve fitness bölümünden oluşan ilimizin ilk ve tek ilkokul bulutsuz marka otelini hazırlamaya değişmeyen verdik. Doğasıyla, tarihiyle asırlar süresince nice medeniyete ev sahipliği önleyen Düzce'nin bu yatırımla turizmde adalet etmiş bulunduğu noktayı alarak, vatanımızda ilk yeğleme edilen destinasyonlarından birisi olacağına inanıyorum. Sanayi ve tecim dalında rastgele güneş henüz da gelişen Düzce'miz; ehil bulunduğu gezim potansiyeli ile de parlamaya apiko birlikte yıldızdır” dedi.

İki ana site şehrinin çat noktası

İstanbul ve Ankara'nın çat noktasında mevcut Düzce'nin zamanı ve katıksız güzellikleriyle sonuç adım ilgi kadın birlikte durak bulunduğunu tabir fail Algün, “Mavi ile yeşilin birleştiği Düzce'miz; Karadeniz'e oluşturulan kilometrelerce sahili, zümrüt ormanları, yaylaları, gölleri ve mağaralarıyla nice katıksız güzelliğe ev sahipliği yaparken, zamanı zenginlikleri ile de Karadeniz'in Efes'i konumundadır. Batı Karadeniz'in ilk ve tek antika kenti bulunan Düzce, sonuç çağda meydana getirilen hafriyat çalışmalarıyla da hafriyat bilimsel mülk sıfatını nail ve bu gidişat tescillenmiştir” dedi.

Çeyrek yüzyıllık geçmişe ehil Algün'ün gerçekleştirdiği projelerle Düzce'nin gelişimine ve çağcıl birlikte mülk bulunmasına katkıda bulunduklarını tabir fail Cihat Algün, Düzce'ye inanan, Düzce sevdalısı birlikte iş insanı namına şehre, Dedeman markasını kazandırmaktan alım çalım duyduğunu da laflarına ekledi.

“Turizm bacasız sanayi”

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tuncay Şahin, “Düzce'de ilk 5 bulutsuz otelin imza protokolü düşüncesince burada olmaktan baş döndürücü mutluyum. 15 yıl önceki söylesek kimesne buna inanmazdı. Bunu ilimize kazandıran Dedeman ve Algün'e teşekkürname ediyorum. Yatırım emeksiz birlikte bilinçlilik değildir. Çok şümullü yapılabilirlik emek harcamaları gerekir. Bu yatırımda benzer birlikte çalışmadır. Düzce düşüncesince baş döndürücü güzel birlikte kaynak olacaktır. Düzce'nin ışığını parlatacaktır. Dedeman otellerinin bunu görmedi ve ilk olmasından çevre teşekkürname ediyorum. Düzce koskoca birlikte gezim potansiyeline ehil şehirlerden birisidir. Turizm üzere bacasız sanayilerine yönelmemiz gerekiyor. Çevre kirliliği oluşturmayan eklenmiş bedel katan fabrikaları yeğleme ederek ilimize envestisman yapmalarını sağlıyoruz. Düzce gezim dair mergup yerde değiliz ha ancak keşfedilmemiş edinmek okazyon çıkaracaktır. Düzce turizmde çelimsiz sürede marka olacaktır. 4 bulutsuz birlikte otelden sonradan 5 bulutsuz birlikte otelin kazandırılmasını baş döndürücü kıymetli buluyorum. Bu otellerin arttırılması icap ettiğini düşünüyorum” dedi.

"Düzce'nin gelişim göstermesi düşüncesince mevcut gücümüzle çalışıyoruz”

65. Dönem Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, “Düzce'nin hakeza birlikte hayaline ulama sağlayıcı Dedeman ve Algün'ü kutluyorum. Doğu gündüz batısı ekseninde ikiye ayrılan birlikte mülk şu demek oluyor ki butik birlikte şehir. Düzce'nin geliştirilmesi düşüncesince mevcut gücümüz ile çalışıyoruz. Konuralp'te zamanı kazılarımıza bitmeme ediyoruz. Karadeniz bölgesinin tek antika kenti Düzce'de kazılarımızın yüzdelik 70'i tamamlandı. Kalan kısmında 12 maaş izlence dahilinde emek harcamaları tamamlayıp restore edeceğiz. Düzce'nin gelişiminde ilgi kadın çalışmaların rastgele devir yanındayız. Bugün burada ki envestisman bizim birlikte hayalimizin gerçekleşmesindeki en şişman çalışma. Turizm ile ait yatırımlar Sapanca'da ve Bolu'da yatırımlar bitiyor. Arada on paralık birlikte bilinçlilik yok. Bu otel Düzce'nin kalkınmasında, sıçrama yapmasında ehemmiyetli birlikte sıçrama yapacaktır. Bu yatırımı yapanlara teşekkürlerimi iletiyorum. Şehrimize faydalı kademli olsun” ifadelerinde bulundu.

Konuşmaların arkası sıra 2024 senesinde misafirlerini ağırlayacak bulunan otel düşüncesince ilk imzalar atıldı. Törende başkaca misafirlere Düzce Beltur Mutfak Sanatları Merkezi'nin hazırladığı yerel lezzetler de sunuldu.

Ali Yıldız-Enes Bektaş
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray38102+66
2Fenerbahçe3899+68
3Trabzonspor3867+19
4Başakşehir FK3861+14
5Kasımpaşa3856-3
6Beşiktaş3856+5
7Sivasspor3854-7
8Alanyaspor3852+3
9Çaykur Rizespor3850-10
10Antalyaspor3849-5
11Gaziantep FK3844-7
12Adana Demirspor3844-7
13Samsunspor3843-10
14Kayserispor3842-13
15Hatayspor3841-7
16Konyaspor3841-13
17MKE Ankaragücü3840-6
18Fatih Karagümrük3840-3
19Pendikspor3837-31
20İstanbulspor3816-53
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ