USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Trabzonspor'da Siopis ve Denswill düşüncesince imza töreni düzenlendi

Trabzonspor'da Manolis Siopis ve Stefano Denswil düşüncesince imza töreni düzenlendi.

Trabzonspor'da Siopis ve Denswill düşüncesince imza töreni düzenlendi
30-09-2021 16:16
Trabzon

TRABZON (AA) - Bordo-mavili kulübün nakil sürecinin akıbet günlerinde ekibine katmış olduğu Siopis ve Denswill düşüncesince Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde imza töreni gerçekleştirildi.

Kulübün genel ağ sitesinde toprak düzlük habere göre, Başkan Ahmet Ağaoğlu'nun katılımıyla Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri Futbol Koordinasyon Merkezi'nde Manolis Siopis ve Stefano Denswil'e imza töreni yapıldı.

İmza töreninde mütekellim Başkan Ahmet Ağaoğlu, "Aramıza en akıbet şekilde eklenmiş bulunan dü oyuncumuzun imza töreni düşüncesince birlikteyiz. Siopis on paralık ecnebi gözükmüyor, profilden bakınca koku alma organı ve kulak bu toprakların evladı gibi. Aslında doğrusu bu takıma katılan, bu takımın forması düşüncesince arak döken değme aktör bizlerden biri, içimizden biri. Onun düşüncesince en önce değme dü oyuncumuza da 'hoş geldin' diyorum." dedi.

Ağaoğlu, dü oyuncuyu da yakından tanıdıklarını anlatım ederek, laflarını şu şekilde sürdürdü:

"Denswil'in Serie A'daki performansı o mevkide bulunan ihtiyacımızı gidererek karşılayacak. Bu diri süreçte Trabzonspor'un şampiyona savaşı verdiği süreçte bizlere baş döndürücü iri katkılarda bulunacağına inandığımız ortak oyuncu. Bu kiralık süreci önümüzdeki zaman ve izleme fail sezonlarda da kulübümüzün oyuncusu şekilde bitmeme yol açmak arzusundayız. Yani bu elden ortak giriş diyelim. Siopis'i doğrusu Alanyaspor'dan tanıyoruz. Sevdiğimiz, beğendiğimiz, sempatik, erke dolu, ekibi düşüncesince cidalci cenkçi ortak oyuncu."

"Bizim bu süreçte değme oyuncuya, değme profile iri ihtiyacımız mevcut ancak ehemmiyetli bulunan elbette ki Trabzonspor'un karakterini, Trabzonspor'un yapısını, Trabzonspor'un felsefesini hazımlı oyuncularla baş başa yola bitmeme etmemiz." ifadesini kullanan Ağaoğlu, şunları kaydetti:

"Bu manada da namına güvenimiz sonuna denli var. İyi evet aslında, Bakasetas da yabancılık çekmemiş oldu. Kendisi de baş döndürücü sevilmiş olduğu doğrusu ulusal takımdan da arkadaşı ve kaptanı bulunan Bakasetas ile baş başa Trabzonspor'un şampiyona mücadelesinde arak dökecek. İnşallah onunla da derinliğine seneler daima baş başa bu takımın başarısı için, bu arada dal omuza ve taraf yana savaş edeceğiz."

Başkan Ahmet Ağaoğlu, değme dü oyuncunun da karakterlerini ve düzen felsefelerini baş döndürücü açıkça kupkuru şekilde ortaya koyduğunu aktararak, "Ümit ediyorum ki zaman böylelikle da kulübün, camianın, taraftarların adalet etmiş olduğu başarının dibine daima baş başa imzamızı atacağız. Kupa değil, kupalarla bu sezonu süslemek, bu sezonu taçlandırmak en iri hedefimiz." niteleyerek konuştu.

Zor ortak zaman geçtiğini anlatım fail Ağaoğlu, şunları söyledi:

"Özellikle dip karşılaşma trafiklerinden ötürü yaşanmış bulunan sakatlıklar enli kadronun ehemmiyetini ortak defa henüz ortaya çıkarıyor. Trabzonspor şekilde tığ bu mücadelenin içinde en çelimli kadroyla, en çelimli grup olmanın ötesinde en çelimli karakterli oyuncularla toprak alıyoruz. umut ediyorum ve inanıyorum ki zaman böylelikle da dört başı mamur oyuncularımızla beraber, taraftarımızla camiamızla bu arada adalet ettiğimiz arzuladığımız ve derinliğine zamandır beklediğimiz başarının dibine imzamızı atacağız."

"Önemli hedeflerimiz var"

Manolis Siopis ise bu kulübün ortak parçası olmaktan ötürü baş döndürücü bahtiyar bulunduğunu vurgulayarak, "Başkanımıza ve hocamıza nakil dair ve bana güvendikleri düşüncesince teşekkürname buyurmak istiyorum. Başkanım doğrusu benden bahsederken beni benden henüz dobra tanıdığını anlatım etti. Bu zaman ehemmiyetli hedeflerimiz var, umuyorum daima baş başa bu dört başı mamur hedefleri bu arada gerçekleştireceğiz." ifadelerini kullandı.

Stefano Denswil ise benzeşim duygulara, benzeşim düşüncelere eş bulunduğunu kaydederek, şu şekilde konuştu:

"Siopis ile ayrımsız düşünceleri paylaşıyoruz. Yaklaşık ortak aydır buradayım ve burada olduğum müddet süresince hacısı hocası beni evimde hissettirdi. Transfer sürecimde bana asistan bulunan her insana baş döndürücü teşekkürname buyurmak istiyorum. Bu zaman tam ortak ekipman oluşturuldu. Hangi kulübe geldiğimin farkındayım. Kulübün tarihinin farkındayım. İstanbul takımlarına erinç verdiği mücadele, kazanılmış olduğu nice şampiyonluğun farkındayım. Biz bu zaman gayemizin şampiyona bulunduğunu biliyoruz. Şampiyonluk önünde taraftarımızla ve bizlere dayanak olacak dört başı mamur dayanak unsurlarıyla baş başa daima bu arada bu başarıyı istihsal buyurmak düşüncesince savaş vereceğiz zaten. Ben de şayet bu başarının ortak parçası olabilirsem kendimi baş döndürücü bahtiyar hissedeceğim."

İmza töreninin peşi sıra Siopis ve Denswil biner sayı toy zaman forması satın aldı.


SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray38102+66
2Fenerbahçe3899+68
3Trabzonspor3867+19
4Başakşehir FK3861+14
5Kasımpaşa3856-3
6Beşiktaş3856+5
7Sivasspor3854-7
8Alanyaspor3852+3
9Çaykur Rizespor3850-10
10Antalyaspor3849-5
11Gaziantep FK3844-7
12Adana Demirspor3844-7
13Samsunspor3843-10
14Kayserispor3842-13
15Hatayspor3841-7
16Konyaspor3841-13
17MKE Ankaragücü3840-6
18Fatih Karagümrük3840-3
19Pendikspor3837-31
20İstanbulspor3816-53
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ