USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Trabzonspor, Siopis ve Denswil için imza töreni düzenledi

Trabzonspor, Manolis Siopis ve Stefano Denswil için imza töreni düzenledi. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri Futbol Koordinasyon Merkezi'nde, Trabzonspor Kulüp Başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun katılımıyla Manolis Siopis ve Stefano Denswil'e imza töreni gerçekleştirildi.

Trabzonspor, Siopis ve Denswil için imza töreni düzenledi
30-09-2021 17:10

İmza töreninde mütekellim Başkan Ahmet Ağaoğlu, “Aramıza en sonuç şekilde dahil bulunan dü oyuncumuzun imza töreni için birlikteyiz. Sağımda Siopis solumda Denswil. Siopis on paralık ecnebi gözükmüyor, profilden bakınca koku alma organı ve kulak bu toprakların evladı gibi. Aslında elhak bu takıma katılan, bu takımın forması için arak döken değme aktör bizlerden biri, içimizden biri. Onun için ilk önce değme dü oyuncumuza da güzel geldin diyorum. İki oyuncuyu da elhak yakından tanıyoruz.

Denswil'in Serie A'daki performansı o mevkide bulunan ihtiyacımızı giderecek. Ve bu diri süreçte, Trabzonspor'un bökelik savaşı verdiği süreçte bizlere baş döndürücü iri katkılarda bulunacağına inandığımız nezdinde oyuncu. Onun için gene namına güzel geldin diyoruz. İnşallah bu kiralık süreci önümüzdeki mevsim ve strateji fail sezonlarda da kulübümüzün oyuncusu şekilde bitmeme yol açmak arzusundayız. Yani bu yalnızca nezdinde baş diyelim.

Siopis elhak Alanyaspor'dan tanıyoruz. Sevdiğimiz, beğendiğimiz, sempatik, erke dolu, ekibi için muharip kavgacı nezdinde oyuncu. Bizim bu süreçte değme oyuncuya, değme profile iri ihtiyacımız mevcut ancak ehemmiyetli bulunan elbette ki Trabzonspor'un karakterini, Trabzonspor'un yapısını, Trabzonspor'un felsefesini hazımlı oyuncularla beraberce yola bitmeme etmemiz. Bu açıdan da namına güvenimiz sonuna derece var. İyi beli esasta Bakasetas da yabancılık çekmemiş oldu. Kendisi de baş döndürücü sevilmiş olduğu elhak ulusal takımdan da arkadaşı ve kaptanı bulunan Bakasetas ile beraberce Trabzonspor'un bökelik mücadelesinde arak dökecek. İnşallah onunla da levent boylu seneler daima beraberce bu takımın başarısı için, bu arada çiğin omuza ve taraf yana uğraş edeceğiz” dedi.

Başkan Ahmet Ağaoğlu, dü oyuncunun da karakterlerini ve dubara felsefelerini ortaya koyduklarını belirterek, laflarını şu şekilde sürdürdü:

"Ümit ediyorum ki mevsim böylece da daima beraberce kulübün adalet ettiği, toplumun adalet ettiği, taraftarların adalet etmiş olduğu başarının dibine daima beraberce imzamızı atacağız. Kupa değil kupalarla bu sezonu süslemek, bu sezonu taçlandırmak en iri hedefimiz. Zor nezdinde mevsim geçiyor elhak hepsi doğrudan hoppadak bunun farkında. Özellikle koyu karşılaşma trafiklerinden ötürü yaşanmış bulunan sakatlıklar açık kadronun ehemmiyetini nezdinde el hâlâ ortaya çıkarıyor. Trabzonspor şekilde kılıç bu mücadelenin içinde en çelimli kadroya, en çelimli kol olmanın ötesinde en çelimli karakterli oyuncularla bu mücadelenin içinde toprak alıyoruz. umut ediyorum ve inanıyorum ki mevsim böylece da dört başı mamur oyuncularımızla beraber, taraftarımızla, camiamızla bu arada adalet ettiğimiz arzuladığımız ve levent boylu zamandır beklediğimiz başarının dibine imzamızı atacağız. Ben gene dü arkadaşımıza da dü oyuncumuza da aramıza güzel geldin diyorum.”

Siopis: "Bu kulübün nezdinde parçası olmaktan mutluyum"

Manois Siopis ise meydana getirdiği açıklamada, “Öncelikle bu kulübün nezdinde parçası olmaktan ötürü baş döndürücü mutluyum. Başkanımıza ve hocamıza para aktarımı dair ve bana güvendikleri için teşekkürname geçirmek istiyorum. Başkanım elhak benden bahsederken beni benden hâlâ güzel tanıdığını anlatım etti. Bu mevsim ehemmiyetli hedeflerimiz mevcut umuyorum daima beraberce bu dört başı mamur hedefleri bu arada gerçekleştireceğiz” niteleyerek konuştu.

Denswill: "Bu mevsim hedefin bökelik bulunduğunu biliyoruz"

Stefano Denswil ise, "Ben de esasta benzeşim duygulara, benzeşim düşüncelere sahibim. Siopis ile ayrımsız düşünceleri paylaşıyoruz. Yaklaşık nezdinde aydır buradayım ve burada olduğum müddet süresince hepsi beni evimde hissettirdi. Transfer sürecimde bana araştırma görevlisi bulunan her insana baş döndürücü teşekkürname geçirmek istiyorum. Bu mevsim tam nezdinde ekipman oluşturuldu. Hangi kulübe geldiğimin farkındayım. Kulübün tarihinin farkındayım. İstanbul takımlarına için verdiği mücadele, kazanılmış olduğu nice şampiyonluğun farkındayım. Biz bu mevsim gayemizin bökelik bulunduğunu biliyoruz. Şampiyonluk amacında taraftarımızla ve bizlere dayanaklık geçirmek olacak dört başı mamur dayanaklık geçirmek unsurlarıyla beraberce daima bu arada bu başarıyı çıkarmak için uğraş vereceğiz zaten. Ben de şayet bu başarının nezdinde parçası olabilirsem kendimi baş döndürücü bahtiyar hissedeceğim” dedi.

İmza töreninin arkası sıra Siopis ve Denswil 1000'er skor Trabzonspor'un dünkü mevsim formalarından satın aldı.

Gökmen Şahin
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray38102+66
2Fenerbahçe3899+68
3Trabzonspor3867+19
4Başakşehir FK3861+14
5Kasımpaşa3856-3
6Beşiktaş3856+5
7Sivasspor3854-7
8Alanyaspor3852+3
9Çaykur Rizespor3850-10
10Antalyaspor3849-5
11Gaziantep FK3844-7
12Adana Demirspor3844-7
13Samsunspor3843-10
14Kayserispor3842-13
15Hatayspor3841-7
16Konyaspor3841-13
17MKE Ankaragücü3840-6
18Fatih Karagümrük3840-3
19Pendikspor3837-31
20İstanbulspor3816-53
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ