USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Trabzonspor, 6 futbolcuyla anlaşma imzaladı

Trabzonspor Kulübü, dünkü transferler Yusuf Erdoğan, Tymoteusz Puchacz, Enis Destanoğlu, Batuhan Kör, Kerem neşeli ve Taha Altıkardeş ile kavil imzaladı.

Trabzonspor, 6 futbolcuyla anlaşma imzaladı
28-01-2022 17:25
Trabzon

Kulüp Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde planlı ve kulübün toplumsal iletişim araçları hesabından gösterilen imza töreninde meydana getirdiği konuşmada, acemi transferlerin gerçekleşmesinde kendilerine herhangi müşterek muhtelif kolaylığı sağlayıcı ve hassaslık yayınlayan Bursaspor, Altınordu, Kasımpaşa ve Union Berlin kulüplerine teşekkürname etti.

Yeni transferlerden Yusuf ve Puchacz'ın görmüş geçirmiş fakat Enis, Batuhan, Kerem ve Taha'nın aşırı dinç olduklarını tamlayan Ağaoğlu, "Yetenekleriniz sizi bu noktaya getirdi, yeteneklerinizle bu kulübün oyuncusu oldunuz fakat bundan daha sonra sizin çalışmalarınız, kariyerinizi ve geleceğinizi belirleyecek. Ne denli becerikli olursanız olun, ne denli dirayetli olursanız olun aşırı çalışmadığınız sürece bu kapasite ve kapasite sizleri müşterek noktaya denli taşır fakat onun ötesine gitmeniz belkili olmayabilir. Her devir düşüncesince aşırı çalışmalısınız, dair koya koya gitmelisiniz." dedi.

Ağaoğlu, dinç futbolculara takımdaki öteki oyuncuların herhangi müşterek devir asistan olacağının da altını çizerek, şu değerlendirmede bulundu:

"Kariyeriniz süresince katiyen ve katiyen 'ben oldum' demeyin. Ne denli güzel olursanız olun, 'daha aşırı çalışacağım, aşırı elan güzel olacağım' deyin. Felsefenizin bu olması lazım. Aynı sürede Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği derece sporcunun zeki, enerjik fakat hepsinden önemlisi ahlaklısı. Sporcu ahlakı herhangi müşterek şeyin önünde. Çok güzel aktör olabilirsiniz, evren yıldızı olabilirsiniz fakat güzel müşterek ahlaka ehil bulunmadığınız sürece bu sağlam müşterek tomar deme tabir etmez. Spor töre bilimi bilimi ve ahlakına en müşterek tomar bedel ve ehemmiyet sağlayan müşterek kulüptesiniz. Saha içindeki, meydan haricinde davranışlarınız, hususi hayatınız ve yaşantınız sizden sonradan doğacak oyunculara da dayanıklı müşterek tutum iktisap etmek zorunda."

Trabzonspor'u öteki kulüplerden ayıran müşterek grup esas özellikler olduğuna dikkati çekici Ağaoğlu, Trabzonspor camiasının, kulübün oyuncularını kişi öz çocuklarından fark etmediğini, onlara gösterdiği yârenlik ve hassasiyeti futbolculara da göstererek bağrına bastığını aktardı.

Ağaoğlu, hedeflerinin iri bulunduğunu vurgulayarak, şöyleki bitmeme etti:

"Bu hemen müşterek devir arası kuvvetlendirme transferi değil, 2-3 senedir üstünde hassasiyetle durduğumuz, ileriye çevrik saat planlaması doğrultusunda meydana getirilen transferler. Hedeflerimiz doğrultusunda siz değerli ziyaretçilerimizin de gereğini adına getireceğinden en küçük müşterek şüphemiz yok. Allah utandırmasın. Yolumuz uzun, yükümüz ağır. Hepimizin üstündeki yazık bu. Bu camiaya uyarınca misyon edebilmek her insana kader olmuyor. Allah utandırmasın. Sizler de değerli olmuş oluyorsunuz inşallah. Trabzonspor futbolcusunun başarısı, iklim futbolunun başarısı. Trabzonspor takımını, son şekilde da Türk futbolunu müstahak bulunduğu noktaya, Avrupa'da ve dünyada dayanıklı müşterek iklim pozisyonuna sağlamak düşüncesince bizler elimizden mevrut etraflı gayreti gider edeceğiz. İnşallah saat böylece da baştan sona beraberce o şampiyona kupasını kaldırmayı Allah bizlere kader eder."

Yusuf Erdoğan: Tekrar arka döneceğimi biliyordum

Yusuf Erdoğan, aşırı bahtiyar bulunduğunu belirterek, 1461 Trabzonspor'dan, Trabzonspor'a transfer bulunduğu devirde yaşamış bulunduğu heyecanı gine yaşadığını söyledi.

Bursaspor'dan transfer edilen futbolcuları yakından tanıdığını ve müşterek fasıl beraberce savaş ettiklerini dile getiren Erdoğan, "Onlarla da geçmişimiz mevcut Bursaspor'dan. Bir şampiyondan, müşterek bökelik geldiler. Anadolu'da çevrilme yapmış dü takım." sanarak konuştu.

Yusuf Erdoğan, Trabzonspor'a 4,5 sene sonradan baştan döndüğünü anımsatarak, yaşadıklarını şu laflarla anlattı:

"Yaklaşık 4,5 sene ilk feryat figan biricik başıma ayrılmıştım buradan. Bir aşırı deneyim etmiş, iri camialarda oynamış ve gine arka kan dolaşımı amacı bulunan müşterek Yusuf Erdoğan vardı ve onu aşırı şükür ki başardım. Büyük camiadan ayrıldıktan sonradan arka hâllenmek aşırı zordur. Her devir fevk seviyedeki futbolcuların oynayacağı müşterek takımdır Trabzonspor. Ben de onun farkında aşırı çalıştım ve pes etmedim. Bu kentin evladı olduğumu bildiğim düşüncesince gine arka döneceğimi biliyordum."

Puchacz: Bu hususi yılı şampiyonlukla taçlandırmak istiyoruz

Tymoteusz Puchacz ise Trabzonspor'a geldiği andan itibaren her insanın namına aşırı asistan bulunduğunu tabir etti.

Bu yılın, hususi müşterek sene olacağının farkında olduklarını tamlayan Puchacz, "Oyuncular şekilde elimizden gelenin en iyisini meydan ortamında yaparak, bu hususi yılı şampiyonlukla taçlandırmak istiyoruz. Bize herhangi müşterek arazi Trabzon." dedi.

Kerem neşeli de aşırı ateşli ve bahtiyar olduğuna ayraç ederek, "Benim buralara gelmemde emeği aşırı iri bulunan Bursaspor Kulübü'ne teşekkürname ederim. Kariyerimizin başında bizlere güvenip, envestisman fail sizlere de teşekkürname ederim. İnşallah saat böylece şampiyona gelir. Ben de bu takımın müşterek parçası olmaktan aşırı iri alım çalım duyuyorum. İnşallah hacısı hocası düşüncesince en hayırlısı olur." değerlendirmesinde bulundu.

Taha Altıkardeş, iri müşterek camiaya katılmış bulunduğu düşüncesince mutlu, görkemli ve ateşli bulunduğunu tabir ederek, Trabzonspor'un armasının ağırlığını ve büyüklüğünü bildiğini ve bundan böyle Trabzonspor düşüncesince savaşacağını söyledi.

Enis Destanoğlu ise transferi düşüncesince hem Altınorduspor bununla beraber Trabzonspor'a teşekkürname ederek, "Buraya geldiğim andan itibaren beni çocukları derece gören tanınmış taraftarımıza aşırı teşekkürname ediyorum. Bu sene şampiyona payında en iri emeği olanlardan bir tanesi iktisap etmek istiyorum. İnşallah saat sonu tanınmış taraftarımızla şampiyonluğu kutlayacağız." sanarak konuştu.

Batuhan Kör, transfer sürecinde emeği olanlara teşekkürname ederek, memleketinin takımında oynamaktan bahtiyar ve görkemli bulunduğunu ve elinden gelenin en iyisini yapacağını aktardı.

Konuşmaların peşi sıra Ağaoğlu ile acemi transferler, sözleşmeleri imzaladı.

İmza töreninin peşi sıra futbolculardan Yusuf ve Puchacz 1461, öteki futbolcular da 61 acemi saat forması satın aldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray38102+66
2Fenerbahçe3899+68
3Trabzonspor3867+19
4Başakşehir FK3861+14
5Kasımpaşa3856-3
6Beşiktaş3856+5
7Sivasspor3854-7
8Alanyaspor3852+3
9Çaykur Rizespor3850-10
10Antalyaspor3849-5
11Gaziantep FK3844-7
12Adana Demirspor3844-7
13Samsunspor3843-10
14Kayserispor3842-13
15Hatayspor3841-7
16Konyaspor3841-13
17MKE Ankaragücü3840-6
18Fatih Karagümrük3840-3
19Pendikspor3837-31
20İstanbulspor3816-53
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ