USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Sergen Yalçın: 'İlerleyen zamanda sonuçlar düzelir'

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Sporting CP maçı öncesi, "Şampiyonlar Ligi'nde oynadığımız üç maçı da kaybettik. Buradan müşterek şeyler alıp değişmek istiyoruz" dedi.

Sergen Yalçın: 'İlerleyen zamanda sonuçlar düzelir'
02-11-2021 23:04

Beşiktaş'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Sporting CP ile deplasmanda oynayacağı karşılaşma öncesinde planlı matbuat toplantısında Teknik Direktör Sergen Yalçın ve topçu Rıdvan Yılmaz açıklamalarda bulundu.
İlk galibiyeti kabul etmek istediklerini kail Yalçın, "Şampiyonlar Ligi'nde oynadığımız üç maçı da kaybettik. Buradan ortak şeyler alıp hâllenmek istiyoruz. Hedefimiz elbette ki kazanmak. Risksiz ve berk ortak aldatmaca oynayarak buradan istediğimizi almış biçimde hâllenmek istiyoruz. Zor ortak karşılaşma olacak" dedi.

"Sakatlıkları mevcut oyuncularımız önümüzdeki haftadan itibaren adım adım takıma müdahale olacaklar"

Sergen Yalçın, "Şampiyonlar Ligi bambaşka ortak kulvar. Oynadığımız kulvarların en zoru ve en önemlisi Şampiyonlar Ligi. Bu kulvarda oynadığımız maçlar bizim adımıza elleme olmadı. Bölüm departman elleme oyunlar sergiledik. Pozisyon sonuçlandırmada mesail yaşadık ve sade goller yedik. Güçlü rakiplere huzur oynadık.
İyi ortak ekibe sahibiz. Geniş ortak ekipman kurduk. Yaşadığımız pot problemleri takımın ritmini bozdu. Arka arkaya dü pik ayrımsız kadroyla çıkamadık. Oyuncular, ekipman ritmini ortak çeşitli yakalayamadı. Bu gidişat bizim düşüncesince dava oldu. Önümüzde levent boylu ortak müddet var. Sakatlıkları mevcut oyuncularımız önümüzdeki haftadan itibaren adım adım takıma müdahale olacaklar. Huzur dair rastgele ortak sıkıntımız yok. Bütün oyuncularımız karakterli, takımdaki enformasyon iyi. Takımdaki elleme ortamı az buçuk hâlâ fiilen neticelere yansıtmamız gerekiyor. Kısa müddette bu sıkıntısı da çözeriz diyerek düşünüyorum"

"İçeride yaşanmış olan ortak dava yok"

Kadro üzerine da bilim verici tecrübeli fen adam, "Kadroda kökten ortak fark meydana getirecek durumumuz yok. Beş altı oyuncumuz ferda gene yok. Bu bir vaziyete şükrediyoruz zira eski maçta on iki, on üç oyuncumuz yoktu. Ciddi pot sıkıntısı yaşıyoruz. Bu beklemediğimiz ortak durum. Futbolda hakeza bağlam var. Bazen oyuncuların performansları düşebiliyor. Motivasyon eksikliği olabiliyor. Oynadığımız oyunlar skora dönüşmüyor. Bunlar yaşandığında eleştiriler fazlalaşıyor. Oynadığımız aldatmaca ortak sonuç oyunu. Maç bittiğinde sayı tabelasında yazanın baş döndürücü ehemmiyetli bulunduğu ortak ortamdayız. Bizimle ve oyuncularla ait baş döndürücü ayrı ayrı yorumlar yapılıyor. Herhangi ortak sıkıntımız yok, oldukça elleme durumdayız. İçeride yaşanmış olan ortak dava yok. Bizi üzen biricik nesne sakatlıklar. Sakatlıklar zımnında ekipman dizem bulamıyor. Radikal ortak değişmeyen edinmeyi gerektirecek vaziyette değiliz" biçiminde konuştu.

"Şampiyonlar Ligi'nde edinmek bizim düşüncesince baş döndürücü güzel"

Teknik Direktör Sergen Yalçın konuşmasının şu biçimde tamamladı:

Eksiklerimiz bulunmasına karşın nitelikli ortak takımız. İyi oyuncularımız var. İyi ortak aldatmaca ve savaşım böylecene nokta yahut puanlar kabul etmek istiyoruz. Sporting CP atletik oyunculardan yerleşmiş aceleci ortak takım. Kısa müddette rakip kaleye gelebiliyorlar. Yarın düşüncesince köşe atışı atışlarına ilaç alacağız. Umarım elleme ortak karşılaşma olur.
İç sahada oynadığımız Şampiyonlar Ligi maçlarında eskiden otuz dakikalara bakmış olduğunuzda hâlâ baş döndürücü konum bulan tarafın kılıç olduğumuzu görürsünüz. Pozisyonları golle sonuçlandıramadık. Öne geçebilseydik oyunlar baş döndürücü hâlâ muaddel olurdu. Bundan eminim. Güçlü takımlara huzur oynuyoruz. Sonucu bulamadığınız zaman riskler oluşuyor ve konum vermeye başlıyorsunuz. Basit yanlışlar ve atakları sonuçlandıramamak dönüşlerde gol yemenize hastalık oluyor. Ne derece elleme oynarsan oyna nasip faktörü de baş döndürücü önemli. Risk aldığımız bölümlerde konum veriyoruz. Oyunun eskiden yarılarında değil yetmiş beşten sonradan riziko aldığımız düşüncesince konum veriyoruz. Oynadığımız maçlarda eskiden golü atan yan kılıç olsaydık oyunlar öyleyse kesinlikle gelişecekti, o tarafı da düşkünlük ediyorum. İlerleyen zamanda ferdî performanslar da düzelir, sonuçlar da düzelir. Kimsenin şüphesi olmasın.”

Rıdvan Yılmaz: "Bu karşılaşma düşüncesince elleme çalıştık"

Futbolcu Rıdvan Yılmaz ise, “Bizim düşüncesince ehemmiyetli ortak pik çıkacağız. Kazanmamız gerekiyor. Bu karşılaşma düşüncesince elleme çalıştık. Elimizden mevrut gelişigüzel şeyi yapacağımızı düşünüyorum. İnşallah galip geliriz. Burada olduğum düşüncesince baş döndürücü mutluyum. Hocam bana nasip verdiği düşüncesince baş döndürücü mutluyum. Ülkemizi en elleme biçimde temessül etmeye çalışıyoruz. Geçen sezona da elleme başlamamıştık. Sezonun devamında elleme ortak ivme yakalayarak böke olduk. Yine ayrımsız olacağını düşünüyorum. Yoğun ortak ilerleyiş içerisindeyiz. Gelecekte depar belgesi göstereceğimize inanıyorum” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray38102+66
2Fenerbahçe3899+68
3Trabzonspor3867+19
4Başakşehir FK3861+14
5Kasımpaşa3856-3
6Beşiktaş3856+5
7Sivasspor3854-7
8Alanyaspor3852+3
9Çaykur Rizespor3850-10
10Antalyaspor3849-5
11Gaziantep FK3844-7
12Adana Demirspor3844-7
13Samsunspor3843-10
14Kayserispor3842-13
15Hatayspor3841-7
16Konyaspor3841-13
17MKE Ankaragücü3840-6
18Fatih Karagümrük3840-3
19Pendikspor3837-31
20İstanbulspor3816-53
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ