USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Sağlık

Profesörden merdiven altı estetik tepkisi: 'Bile bile de lades denilmez'

Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanı Profesör Dr. Zeliha Kapusuz Gencer, aksi şartlarda meydana gelen estetik operasyonlarına ilişkin, “Para hırsıyla hastalarımıza dokunca verilebiliyor. Bile bile de lades denilmez diyelim. Ehli bulunan bireylere değerlendirmek lazım. Hastalarıma t

Profesörden merdiven altı estetik tepkisi: 'Bile bile de lades denilmez'
06-03-2022 10:13

Son senelerde kalan estetik operasyonlar münasebetsiz şartlarda yapıldığında vatandaşların yaşamına dünyalık olabiliyor. Yurt haricinde beniz estetiği eğitimi düzlük Başakşehir Çam ve Sakura kent Hastanesi'nde fariza önleyen Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanı Profesör Dr. Zeliha Kapusuz Gencer de vatandaşları merdiven altı işletmelere gidilmemesi noktasında uyardı.

Gencer, vatandaşları Sağlık Bakanlığı kabilinden denetlenen, kifayetli afiyet donanımına cemaat noktalarda işlemler yaptırmaları referans etti. Öte taraftan güneş tacı virüsle mücadelede yukarı teneffüs yolu enfeksiyonları ile güneş tacı virüsün fark edilemediğine uyanıklık çekici Dr. Gencer, bu hallerde imtihan yapılmasının gerekliliğine uyanıklık çekti.

“Üst teneffüs yolu enfeksiyonu bulunan cümle güneş tacı da olabilir"

Korona virüs belirtileri ile yukarı teneffüs yolu enfeksiyonlarının fark edilemediğine uyanıklık çekici Kulak Burun Boğaz Uzmanı Prof. Dr. Zeliha Kapusuz Gencer, “Boğazı ağrıyan gıcık öksürüğü bulunan ve ya yukarı teneffüs yolu enfeksiyonu bulunan cümle güneş tacı da olabilir. Test yapılmaksızın tek biçimde güneş tacı mıdır değil midir, birlikte obje söyleyemeyiz. Koku kaybıyla mevrut hastamız çok, güneş tacı başladığı devirde kan kaybı elan fazlaydı, anlaşılan birlikte müddet sonraları bunlar toparladılar. Şu akıbet devirde Omicron'dan sonraları gine kan kaybıyla mevrut hastalarımız var. Bizim kişi yaptığımız birlikte düzentileme var, kan kaybı sunulan ilaçlarla düzelmeyen hastalarda olfaktör asap boyutlarını, buraya birlikte dokunca vermiş mi vermemiş mi onu çalışıyoruz. Üst teneffüs yolu enfeksiyonu kışın doğrusu kulak kan alma organı boğazın anne konusudur. Genellikle yukarı teneffüs yolu enfeksiyonuyla ilkin önemsiz çocuklarda anaokuluna başlamış çocuklarda aşırı birlikte tomar yukarı teneffüs yolu enfeksiyonuyla ortaya çıkan birlikte adenoit ve tonsil büyümesi şişman birlikte kol hastamızı oluşturuyor” dedi.

“Yapılan müdahaleler güven hırsıyla hastalarımıza dokunca verilebiliyor"

Pandemi periyodunu değerlendiren ve bu süreçte derinlemesine müddet evde kalınmasının arkası sıra vatandaşlarda estetiğe doğrulum hevesi oluştuğunu tabir fail Prof. Dr. Gencer, “Sürekli evde olup birlikte de görüntülük karşısında kendini ekranla tabir etme, bilgisayarda toplantılar derken insanoğlu doğrudan kendilerine bakar ve kişi vücutlarındaki elan aşırı yüzlerindeki eksiklikleri görür oldular. Bu açıdan birlikte tık elan artım mevcut diyebiliriz. Karşımızda birlikte virüs var, 2-3 senedir da onunla savaşıyoruz, banko her insana aşısını olmasını öneriyorum. İlacı ve ya bitkiyi de alırken dozajını bilmediğimiz düşüncesince bunları aşırı kontrollü tüketmemiz lazım. Belki toksik dozda tüketiyorsunuz o da size dokunca verebilir. Görüntümüz bizim düşüncesince aşırı önemli, birlikte botoksun bizi elan dinç göstermesi ve ya kan alma organı estetiğiyle faça şeklimizin değişmesi, bunların bütünü şahısda aşırı şişman birlikte estetiğe kıtlık doğrusu estetik yaptırma hevesi oluşturuyor. Karşı tarafta da güven düzeltmek talip insanoğlu mevcut ve bu insanoğlu ara sıra kusursuz çıkışlı insanoğlu değil. Yapılan müdahalelerde bu güven hırsıyla hastalarımıza dokunca verilebiliyor. Tabi hekim bulunduğu devir karışıklık gayrimümkün mı olabilir lakin ehli sıfır biri birlikte iş meydana getirdiği devir elan aşırı başağrısı yaşarsınız” biçiminde konuştu.

“Bile bile de lades denilmez diyelim”

Vatandaşların organize ettiği işlemleri Sağlık Bakanlığı musaddak merkezlerde yaptırması gerektiğine uyanıklık çekici Prof. Dr. Gencer, “Bile bile de lades denilmez diyelim. Ehli bulunan kişilere değerlendirmek lazım. Ben hastalarıma tavsiyem; banko merdiven altı işletmemelere gitmemesi elan kontrollü bu mevzuda kifayetli eğitimi almış insanlardan dayanak noktası alması ki bu biçimde elan az sorunlarla karşılaşacaklarını düşünüyorum. Malzemeler aşırı fiyatlı doğrusu bu dolgular, botoks bile toy fiyatlandırması arttı. Bir flakonu bin 200 teklik yöresinde hakkıyla aşırı fiyatlı şayet ucuza yapıyorlarsa ne yapıyorlar. Kaçak, kontrolsüz, aşırı da denenmemiş, onayları alınmamış şeyler. Dolgularda da anca aşırı uydurma olanlar var. Fiyatlar aşırı uygun, hemen sonra yüzünüze enjekte edilen şeyler sıkıntıyla karşılaşıyoruz. Eğer birlikte obje aşırı ehven oluyorsa ona da uyanıklık buyurmak icap eder niteleyerek düşünüyorum, gelişigüzel şeyin de birlikte hakkı var” ifadelerini kullandı.

Hasibe Karadağ - Alper Suat Tutaşı
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray38102+66
2Fenerbahçe3899+68
3Trabzonspor3867+19
4Başakşehir FK3861+14
5Kasımpaşa3856-3
6Beşiktaş3856+5
7Sivasspor3854-7
8Alanyaspor3852+3
9Çaykur Rizespor3850-10
10Antalyaspor3849-5
11Gaziantep FK3844-7
12Adana Demirspor3844-7
13Samsunspor3843-10
14Kayserispor3842-13
15Hatayspor3841-7
16Konyaspor3841-13
17MKE Ankaragücü3840-6
18Fatih Karagümrük3840-3
19Pendikspor3837-31
20İstanbulspor3816-53
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ