USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Nilay Arslan: 'Doğum Haritasını bilen kendini bilir'

Holistik Terapi Uzmanı Nilay Arslan, Astroloji sektörünün en baş döndürücü nikbet edilen uygulamalarından bir tanesi bulunan veladet haritası analizi karşı bilgiler paylaştı.

Nilay Arslan: 'Doğum Haritasını bilen kendini bilir'
13-12-2021 12:08

Holistik Terapi Uzmanı Nilay Arslan, “Doğum haritası nedir” sorusunu yanıtlayarak, “Doğum haritamız, dünyaya gözlerimizi açtığımız tam gökyüzünün eş bulunduğu enstantane görüntüdür. İlk nefesi aldığımız o andan itibaren, gökyüzündeki riyazi kodlar gezegenler aracılığıyla bizi etkilemeye başlar. Bu anlar, etabın enerjileriyle ahenk sağladığımız zamandır. Doğduğumuz anda gökyüzünde mevcud simgeler, bizim natal haritamızı gösterir. Haritamız, dirim derslerimizi düşüncesince ipuçları verirken, şahsiyet özelliklerimizi ortaya çıkarabilir, hepsi bunların yanında ruhumuzun amacına revan yolu bulmamıza da araştırma görevlisi olur” dedi.

“Tıpkı pus izi üzere her insanın haritası farklıdır”
Bir ferdin tevellüt haritasının çıkarılabilmesi düşüncesince dünyaya geldiği gün, ay ve senenin haricinde doğduğu sayaç ve kentin de bilinmesi icap ettiğini tamlayan Nilay Arslan, “Tıpkı pus izi üzere her insanın haritası farklıdır. Gökyüzünün o andaki fotoğrafı, evrende çabucak bizlere ilgili birlikte hikâyeyi anlatır. O sebepten tevellüt haritamız çabucak bizlere özeldir” dedi.

Arslan, baht cisimlerinin o anki açılarının hepsi yaşamımız üstünde can alıcı bulunduğunu söyledi
“Matematiksel ve baht bilimsel hesaplamalarla çıkarılan tevellüt haritalarında Güneş, Ay ve planet konumlarının yanında bunların birbirleriyle bulunan ilişkileri, apayrı birlikte deyişle aralarındaki açılar da belirleme edilir. Doğum alelacele Ay'ın Güneş'le bulunan ilişkisi, doğmadan geçmiş yaşanmış bulunan dünkü ay ve dolunaylar ile Güneş tutulmaları da astrolojik tevellüt haritalarının yorumlanmasında ehemmiyetli birlikte yere sahiptir” biçiminde konuştu.

“Burcunuz bire birlikte olsa bile özellikleriniz bire birlikte olmaz”
Nilay Arslan, bire birlikte çağ doğan şahısların değişik özelliklere eş olmasının nedenini ise şöyleki açıkladı: “Doğum gününüz size Güneş burcunuzu, doğduğunuz sayaç ise yükselen burcunuzu söyler. Ay, Mars, Merkür ve Venüs doğduğunuz çağ ve saatte ne burçtaysa, değme birisi size ayrı özellikler verir. Bu sebeple burcunuz bire birlikte olsa bile başkalarıyla değişik özelliklere sahipsinizdir. Zaten hepsi bu sebeplerle tevellüt haritanızın çözümleme edilebilmesi düşüncesince doğduğunuz saatin, ayrıca dakikanın bilinmesi gerekir. Gün ortamında sayaç dolayısıyla yükselen burcunuzun değişmesi üzere Ay, Merkür üzere aceleci mütebeddil gökcisimleri dolayısıyla de cibilliyet özellikleriniz etkilenebilir. Sizinle bire birlikte çağ doğan biriyle aranızdaki farklılıkların nedeni budur.”

“Geleceğe müteallik ipuçları verir”
Nilay Arslan, ferdin hem bilincinde bulunmadığı niteliklerini icat etmek tıpkı zamanda ilerleyici zamanlarda karşılaşacağı hadisat üzerine ilkin düşün sahibi edinmek düşüncesince tevellüt haritası analizi yaptırabileceğini söyleyerek, “Harita analizinde Güneş, Ay, Merkür, Mars ve Venüs, sizi tanımlayan ehemmiyetli nitelikleri gösterir. Gezegenler ve burçların konumu, geleceğe müteallik öngörülerde bulunmaya da dayanak verir. Fiziksel sağlığınız, sevda üstüne şanslı-şanssız alanlarınız, yaşamda karşılaşacağınız zorluklar, geçireceğiniz kazalar, sarsıntı gerçekleştiren vakaları kestirim etmekte kullanılır. Doğum haritası; yaşama elbette başladığınızı, anne-babanızdan dayanak alıp alamadığınızı yahut atalarınızdan sabık travmaları da söyler” ifadelerini kullandı.

“Mutsuzluğun yanıtı dünyaevi analizinde”
Nilay Arslan'a göre, tevellüt haritasına gereğince ferdin ilişkilerinde ve evliliğinde illet mutluluğu bulamadığını anlamanın beklenir bulunduğunu anlatım ederek, “Kendine ‘Evliliğim, ilişkim illet bitti' diyerek soran birinin, yanıtı tevellüt haritasında yaptıracağı dünyaevi analiziyle bulması mümkündür. Bunun haricinde Hint astrolojisine hususi ‘Evlilik Haritası' anlı şanlı birlikte harita elan var. Evlilik haritası, evleneceğimiz isim yada şahısların hayatları üzerine bilim edinmemizi sağlar. Evlenme ve metrukiyet mevzularına müteallik ipuçları verir” diyerek konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray38102+66
2Fenerbahçe3899+68
3Trabzonspor3867+19
4Başakşehir FK3861+14
5Kasımpaşa3856-3
6Beşiktaş3856+5
7Sivasspor3854-7
8Alanyaspor3852+3
9Çaykur Rizespor3850-10
10Antalyaspor3849-5
11Gaziantep FK3844-7
12Adana Demirspor3844-7
13Samsunspor3843-10
14Kayserispor3842-13
15Hatayspor3841-7
16Konyaspor3841-13
17MKE Ankaragücü3840-6
18Fatih Karagümrük3840-3
19Pendikspor3837-31
20İstanbulspor3816-53
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ