USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Musa Nizam: 'Bu takımın oynadığı her maç galibiyet içindir'

Kocaelisporlu topçu Musa Nizam, Kocaelispor'un her devir müşterek maksadı bulunduğunu vurgulayarak, "Bu takımın oynadığı her maç galibiyet içindir" dedi. Kenyalı topçu Emolo ise Bendırmaspor mağlubiyetinin kendileri için uyanma maçı olacağını söyledi.

Musa Nizam: 'Bu takımın oynadığı her maç galibiyet içindir'
24-11-2021 18:35
Hafta sonu oynayacağı Menemenspor maçının hazırlıklarını Körfez Brunga Tesisleri'nde sürdüren Spor Toto 1. Lig kadrosu Kocaelispor'da uzman savunmacı Musa Nizam ve görmüş geçirmiş ılımlı meydan oyuncusu Johanna Omolo açıklamalarda bulundu.

Bandırma deplasmanında kaybedilen 3 puanı değerlendiren Musa Nizam, “Böyle olmasını istemezdik, dobra mütekâsif olamadık. Maçın başlarında esasen bitik durmadık. Deplasman takımı adına dobra durduğumuzu düşünüyorum ancak Bandırmaspor da bu ligin ehemmiyetli takımlarından ortak tanesi niteleyerek düşünüyorum. Gol yedikten sonraları ve Dino'nun da çıkmasıyla bocaladık, demoralize olduk. Bu hafta Bandırmaspor hâlâ motive ortak maç oynadı ve sonucunda de galip geldiler. Biz de bu maçtan ibret çıkaracağız. Çünkü bizim için her maç bitiş maçı. Daha önceki dörtte dört yaptığımız ortak hızlı vardı, gene inşallah yaparız. Menemenspor maçı inşallah bizim için depar belgesi maçı olur” dedi.

“Bu takımın oynadığı her maç galibiyet içindir”

Kocaelispor kulübü'nün her maçı yöneltmek için savaş edeceğinin ve her maçın bitiş durumunda bulunduğunun altını çizen Nizam, “Bu takımın oynadığı her maç galibiyet içindir. En kötüsü de yenilmemek içindir. Bu kulübün daima ortak amacı vardır. Bunun için de biz, en azından çevrim arasına derece en ortak tomar puanı kabul etmek istiyoruz. Tabii ki küme adam kızarmak istiyoruz ancak realist de kızarmak lazım. Devre arasına derece alabileceğimiz en dobra puanı alıp sonrasına bakarız niteleyerek düşünüyorum. Her topçu kabilinden Dino da bizim için aşırı ehemmiyetli ortak oyuncu. İnşallah en çelimsiz sürede sahalara döner. Onun da yokluğunu aratmayacak oyuncularımız var. Bir başağrısı olacağını düşünmüyorum. İnşallah o da ortak an önceki iyileşir, aramıza döner” halinde konuştu.

Omolo: “Ayağa kalkmasını bileceğiz”

Kenyalı ılımlı meydan oyuncusu Johanna Omolo ise, Bandırmaspor karşısında tahsil edilen mağlubiyetin ortak uyanış maçı olabileceğine değinirken, “Aslında pik dobra başlamıştık. Birkaç adet gol konumu soruşturma şansımız da beli ancak elbette rakip de pozisyonlara girdi. Onlar girmiş bulunduğu pozisyonları değerlendirdiler. İyi ortak rakiple karşılaştık. Konum adına da ligde dobra ortak yerdeler. Bizim için de almamız müstelzim ortak maçtı ancak rakibimizin bizlerden hâlâ dobra bulunduğunu söyleyebilirim. O maç bizim konsantrasyonumuzu tasarruf etmek için ortak uyanış maçı da olabilir. Bu cins mağlubiyetlerden sonraları haftaya gelmek hazırlop değildir. Biz ayağa kalkmasını bileceğiz. Genç ve aşırı koşan ortak rakibe hakkında oynayacağız. Elimizden gelenin en iyisini gerçekleştirmek zorundayız” ifadelerini kullandı.

“Odak noktam takımda kalmak, Süper Lig'e çıkmaya iane etmek”

Mutsuz bulunduğu ve görmek istediği yönündeki söylentilerin hakikatı yansıtmadığını vurgulayan Omolo, “Sosyal iletişim araçları her insanın kendini tabir etmeye çalışmış bulunduğu ortak ortam zaten. Herkes istediğini de yazabiliyor. Tabii taraftarların da hakeza ortak hakkı mevcut ancak ego bu cins yorumları sert okumuyorum. Sosyal medyayı ortak tomar izlem etmiyorum. Benim mihrak noktam takımda kalmak, takımın amacı bulunan Süper Lig'e çıkmaya iane etmek. Mutsuz olduğum yönündeki söylentiler hakikatı yansıtmıyor” halinde konuştu.

Tecrübeli oyuncu, güzeşte sezonki Erzurumspor performansı ile bu sezonki Kocaelispor performansı arasındaki farkı ise, “Burada ortak tomar oynama şansı yakalayamadım. Bu da alışılagelen ortak şeydir ki futbolcular ortak tomar müddet alamazlarsa performanslarını yukarı seviyeye çekemezler. Geçen mevsim Erzurum'da aşırı maç oynadım. O nedenden dolayı de doruk performansıma ulaşmıştım ancak burada devir bulduğumda, hocamız nasip verdiğinde, oynamaya başladığımda performansımı yükselteceğimi düşünüyorum” laflarıyla değerlendirdi.

Mehmet Ekrem Ceylan

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray38102+66
2Fenerbahçe3899+68
3Trabzonspor3867+19
4Başakşehir FK3861+14
5Kasımpaşa3856-3
6Beşiktaş3856+5
7Sivasspor3854-7
8Alanyaspor3852+3
9Çaykur Rizespor3850-10
10Antalyaspor3849-5
11Gaziantep FK3844-7
12Adana Demirspor3844-7
13Samsunspor3843-10
14Kayserispor3842-13
15Hatayspor3841-7
16Konyaspor3841-13
17MKE Ankaragücü3840-6
18Fatih Karagümrük3840-3
19Pendikspor3837-31
20İstanbulspor3816-53
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ