USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Murat Sancak'tan Fatih Terim'e: 'Yaptıklarımla ben daha Adanalıyım'

Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in Adana'ya verecekli bulunduğunu anlatım ederek, "Ben Siirtliyim o Adanalı lakin benim yaptıklarımla onun yaptıklarını taraf yana koyarsak ben daha Adanalıyım. Hiç kusura bakmasın Fatih Hoca A

Murat Sancak'tan Fatih Terim'e: 'Yaptıklarımla ben daha Adanalıyım'
06-01-2022 10:44
Murat Sancak, Beyaz TV'de katılmış olduğu programda ehemmiyetli açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe maçı önceleri yengi parolasıyla hazırlandıklarını tamlayan Sancak, "Kimseden çekinmiyoruz. Galatasaray'a, Beşiktaş'a, Trabzonspor'a elbette oynadıysak ayrımsız biçimde çıkacağız" ifadesini kullandı.

Fenerbahçe maçında korana virüse yakalandığı düşüncesince oynayamayacak bulunan Balotelli üzerine mütekellim Başkan Sancak, "Önemli müşterek futbolcumuz, ondan mahrum yerine Fenerbahçe karşısına çıkacağız. Balotelli müşterek evren yıldızı müşterek tomar müşterek hastalığı yok. İtalya'nın kuralları gereği mahsus müşterek müddet karantinada kalması gerekiyor. Tekrar aramıza dönecek. Balotelli namevcut hemen müşterek onun derece da giranbaha nice oyuncumuz var. Her pik yöneltmek düşüncesince çıkıyoruz. Beşiktaş'a Trabzon'a, Galatasaray'a ne maksat ile çıkıyorsak Fenerbahçe maçına da ayrımsız biçimde kısaca yengi parolasıyla çıkacağız" biçiminde konuştu.

"Hedefimiz ligde sürekli olmak"

Adana Demirspor'un 26 sene sonraları Süper Lig'e çıktığını hatırlatan Sancak, "İlk misyonumuz burada sürekli olgunlaşmak ve ilkin 10'da bitirmek. Avrupa, ilkin 2, ilkin 4 yahut Avrupa Kupası iddiamız yok. Şampiyonluk daha erken. evvel bu lige alışacaksın. İyi müşterek güçlenmiş kol ile bitmeme ettikten sonraları düşünebiliriz. Bu sene şampiyona iddiamız namevcut hemen önümüzdeki zamanlarda olacak. Artık hepsi birbirini yenebiliyor müşterek Konya ikinci sırada, Hatay, Başakşehir ve tığ yukarıdayız. Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray daha aşağıda" dedi.

"Balotelli sersem değil hırslı"

Mario Balotelli kabil müşterek evren yıldızını aktarma ettiklerini tamlayan Sancak şunları kaydetti:

"Deli niteleyerek seslenme edilmektedir hemen ben dinamit yerine ifade ediyorum. En küçük müşterek terbiyesizliği olmadı. Yunus Yunus olduysa Vargas Vargas olduysa Balotelli yardımıyla olmuştur. Yardımı da olmakta gençlere. Balotelli'nin güzel olması ehemmiyetli değil topu topu takımın güzel olması lazım. Bir insandan oluşmuyor ekipman en aşırı gol atan 2 oyuncumuz daha var. Vargas ve Yunus onlara düzlük açanda Balotelli eş eksiltiyor. Yunus mevsim sonu ne olacak bakacağız. Talep ediyoruz verirlerse anlaşırsak alırız. Yunus gene gelir, Adana Demirspor'u seviyor. Yunus 2 gol attı Galatasaray'a onun düşüncesince bizlere vermezler niteleyerek düşünüyorum. Adana Demirspor'da kendini bulmuş olduğu müşterek gerçek. Böyle müşterek kadroda oynaması da Yunus düşüncesince avantaj. Balotelli ile 3 salname sözleşmemiz mevcut benim olmadığım müşterek ortamda şöyleki söylemiş 'Başkan git demeden gitmem, gidersem de kulübe mülk kazandırmadan gitmem.' Galatasaray gündeme geliyor toplumsal medyada rastgele nesne konuşuluyor kimsenin haberi namevcut ama."

"İyi müşterek Fenerbahçeliydim"

"Adanalı değilim, Siirtliyim hemen güzel müşterek Adana Demirsporluyum" diyen Başkan Sancak, şöyleki bitmeme etti:

"Adana Demirspor başkanı olmaksızın ilkin güzel müşterek Fenerbahçeli idim, kurultay üyesiydim. Fenerbahçe maçlarını izleme ederdim ancak Adana Demirspor başkanı olduktan sonraları Adana Demirsporluyum. Başkanda Aziz Yıldırım'dı. Hatta müşterek boşluk yönetime girecek kabil de oldum. Ama girmedim kader olmadı. Belki de kalsam Adana Demirspor'da olmasam yönetime de gelebilirdim. Fenerbahçe ile ait içimde müşterek nesne yok. Tamamen yüzdelik yüzümü Adana Demirspor'a veriyorum artık. Fenerbahçe müşterek daha gayrimümkün taraflara da geldiğimde söylemiştim. Hakkın rahmetine kavuşana derece Adana Demirspor'dayım"

"Fatih Hoca'dan daha Adanalıyım"

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'i sevdiğini ve aşırı bulunmaz bulduğunu özetleyen Murat Sancak, "Ama Adana'ya borçlu, daha ilkin de söylemiştim. Ben Siirtliyim o Adanalı hemen benim yaptıklarımla onun yaptıklarını taraf yana koyarsak ben daha Adanalıyım. Hiç kusura bakmasın Fatih Hoca'nın Adana'ya borcu var. Hani bu dilencilik etmek de değil söz gelişi müşterek futbolcuyu bizle bu arada üç ekipman istiyorsa Adana Demirspor yeğleme edilebilir. Ama şu an Fatih Terim Türkiye'nin en güzel hocasıdır. Aldığı başarıdan daha iyisini biri almadıkça en güzel fen direktör" dedi.

Zafer Şahin

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray38102+66
2Fenerbahçe3899+68
3Trabzonspor3867+19
4Başakşehir FK3861+14
5Kasımpaşa3856-3
6Beşiktaş3856+5
7Sivasspor3854-7
8Alanyaspor3852+3
9Çaykur Rizespor3850-10
10Antalyaspor3849-5
11Gaziantep FK3844-7
12Adana Demirspor3844-7
13Samsunspor3843-10
14Kayserispor3842-13
15Hatayspor3841-7
16Konyaspor3841-13
17MKE Ankaragücü3840-6
18Fatih Karagümrük3840-3
19Pendikspor3837-31
20İstanbulspor3816-53
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ