USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yaşam

Milli Eğitim Şurası'nda önerisi bildirme edilen liseliden 'öğrenci komisyonu da kurulsun'

Öğrencilere elektronik beyin ve tablet kadar teknolojik aletlerde ihsan indirimi sağlanmasına bağlı önerisi 20. Milli Eğitim Şurası'nda oy birliğiyle bildirme edilen ortaöğretim talebesi İsmet Çağrı Kızılağıl, Şura'da mektepli komisyonu kurulmasını arzu etti.

Milli Eğitim Şurası'nda önerisi bildirme edilen liseliden 'öğrenci komisyonu da kurulsun'
04-12-2021 14:00
Ankara

Öğrencilere elektronik beyin ve tablet kabil teknolojik aletlerde mevhibe indirimi sağlanmasına bağlı önerisi 20. Milli Eğitim Şurası'nda oy birliğiyle onama edilen ortaöğretim talebesi İsmet Çağrı Kızılağıl, Şura'da mektepli komisyonu kurulmasını arzu etti.

Milli edep bilimi bilimi sistemi düşüncesince haber mektubu kararları onama etmek az daha 7 sene aranın arkası sıra birleşen Milli Eğitim Şurası'nda örgen kendisine oy ita hakkı maruf öğrenciler, komisyonlarda gır alarak düşünce ve önerilerini sundu.

Öğrenciler ortada arazi düzlük Aselsan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 9. dershane talebesi Kızılağıl'ın, geçmiş umumi astronomi kapanış programında dile getirdiği, öğrencilere elektronik beyin ve tablet kabil teknolojik aletlerde mevhibe indirimi sağlanması önerisi dikkati çekti.

Bu önerisi oy birliğiyle onama edilen Kızılağıl, doğacak zamanlarda düzenlenecek şuralardaki hususi kalp komisyonları ortada çabucak öğrencilerin arazi almış olduğu müşterek komisyonun olması talebinde bulundu.

"Genel Kurul'da önerimizi dile getirmemiz sansasyonel oldu"

Kızılağıl, AA muhabirine meydana getirdiği açıklamada, dostlarıyla Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde 20. Milli Eğitim Şurası'nın açma törenine katıldıkları düşüncesince bahtiyar bulunduğunu söyledi.

Burada Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer ile tanıştığını, başkaca "Mesleki Eğitimin İyileştirilmesi" hususi kalp komisyonuna örgen kendisine katıldığını özetleyen Kızılağıl, "Çok güzeldi açıkçası, 20. Milli Eğitim Şurası'na eklenmek aşırı iri müşterek deneyimdi bizim için." dedi.

Kızılağıl, komisyonda yegâne on paralık incelenen 30'u müşterek hayli maddeyle ilişik dershane arkadaşı Recep Avşaroğlu ile tavsiyeler sunduklarını belirterek, "Liyakata mebni müşterek edep bilimi bilimi sisteminin yapılması, sistem liselerindeki öğrencilere bilimsel niteliği olan dersler açısından varlıklı müşterek defa haritası izlenmesi kabil önerilerimiz oldu. Ama geçmiş Bakan Bey ile konuşmamız aşırı müşterek hayli şimdi sansasyonel oldu." diyerek konuştu.

Komisyon çalışmalarında öğrencilere elektronik beyin ve tablet kabil teknolojik aletlerde mevhibe indirimi sağlanmasına bağlı öneriyi sunmadıklarını ve bu haber mektubu kararını Genel Kurul'da dile getirdiğini aktaran Kızılağıl, şöyleki bitmeme etti:

"Bu öneriyi dile getirince aşırı müşterek hayli ehemmiyetli oldu. Sonuçta 'eğitimde vesile eşitliği' anne temasında toplanıyoruz ve uygulayım bilimi bu bağlamda aşırı müşterek hayli önemli. Bu ülkede az bütçeli aileler de var. Onların da teknoloji, bilgisayar, telefon kabil şeylere kavuşması gerekiyor. O manada da o öneriyi sundum ve katkısız olsun sayın Bakan'ımız oylattı. Tabii oy birliğiyle onama edilince ego de aşırı bahtiyar oldum. Genel Kurul'da önerimi sunacağım devir müşterek telaşe yaşamadım zira kılıç de edep bilimi bilimi topluluğunun içerisindeyiz. Sayın Bakan'ımız da doğrusu görüşlerimizi dile getirebileceğimizi oldukça mevla müşterek dille bizlere açıkladı. Sağ olsun bizlere dayanak noktası verdiler. Sayın Bakanımıza teşekkürname ediyorum. Bize gır hakkı verdi."

"Elektrik elektronik mühendisi edinmek istiyorum"

Kızılağıl, şuraya topu topu paydaşların katılımının öğrenciler açısından aşırı ehemmiyetli bulunduğunu vurgulayarak, "İnşallah gelecekte ayrı müşterek mektepli komisyonu açılmasına müteveccih müşterek ümidim, inancım mevcut ki bu da aşırı elleme olur. Ayrı müşterek mektepli komisyonunun açılıp orada da o kararların değerlendirilmesi ve sonra öğrencilerin de şimdi aşırı gır hakkı olması elleme olur." değerlendirmesinde bulundu.

Okulunda mesleksel imkanların bulunduğunu ve nice işini telefonunda yapabildiğini tabir fail Kızılağıl, şunları kaydetti:

"Öncelikle elbette bu okulu seçmemde mühendis olma hayalim sansasyonel oldu. Elektrik elektronik mühendisi edinmek istiyorum. Buradan da görüyorsa Selçuk Bayraktar'a aşırı dostça selamlarımı iletiyorum. Bize gerçekten aşırı beklenti donör şeyler var. SİHA/İHA'lar, geliştirdiğimiz nice plan var. Bu manada canlılık elektronik mühendisi kendisine gelecekte defans sanayiinde gösteriş onama etmek istiyorum. Sonrasında da bire müşterek sürede şairlik ve benzerleri onun kabil belli birtakımı hedeflerim var. Ama daim Türkiye'nin, vatanımızın, bayrağımızın yararına işler gerçekleştirmek istiyorum."

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray38102+66
2Fenerbahçe3899+68
3Trabzonspor3867+19
4Başakşehir FK3861+14
5Kasımpaşa3856-3
6Beşiktaş3856+5
7Sivasspor3854-7
8Alanyaspor3852+3
9Çaykur Rizespor3850-10
10Antalyaspor3849-5
11Gaziantep FK3844-7
12Adana Demirspor3844-7
13Samsunspor3843-10
14Kayserispor3842-13
15Hatayspor3841-7
16Konyaspor3841-13
17MKE Ankaragücü3840-6
18Fatih Karagümrük3840-3
19Pendikspor3837-31
20İstanbulspor3816-53
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ