USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

MHP'li Belediye Başkanı 2 kişinin öldüğü kendisinin de yaralandığı kazayı anlattı

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Ankara'daki MHP Grup İstişare Toplantısı'na eklenmek kabilinden ilerleyiş şeklinde iken süresince bulundukları midibüsün devrilmesi kararı meydana mevrut kazayı ve yaşadıklarını anlattı.

MHP'li Belediye Başkanı 2 kişinin öldüğü kendisinin de yaralandığı kazayı anlattı
10-10-2021 09:39

Bartın'dan Ankara'daki MHP Grup İstişare Toplantısı'na eklenmek neredeyse MHP heyetini haiz midibüs Bartın-Ankara karayolunun 14'üncü kilometresinde kontrolden çıkarak devrildi. Kazada Bartın Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kömeç, MHP İl Yönetim Üyesi Murat sevilmiş hayatlarını kaybetmişti. Kazada Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın'ın da aralarında bulunmuş olduğu 19 kişi ise yaralanmıştı. 3 Ekim 2021 Pazar haset sabahleyin saatlerinde meydana mevrut kaza daha sonra hastaneden taburcu edilen ve tedavisi evde devam eden Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın pestil yatağından Bartın halkına seslendi. Kaza sabahı yaşananları özetleyen Başkan Akın kazada yaralananların vaziyetleri kendisince da bilgiler verdi.

Başkan Akın konuşmasında, “Saygıdeğer hemşehrilerim, 3 Ekim Pazar haset Ankara'da yapılacak bulunan semt toplantısına eklenmek neredeyse Bartın'dan cereyan ettik. 3 adet midübüs, onlarca göçüm önemsiz araçlarla bu arada yola çıkıldı. Bende Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatının bu cins toplantılarında kendi koltuk arabama aşırı binmem. Muhakkak arkadaşlarla gezi ederim. Bizde muhtemelen birlikte yere derece arkadaşlarla gezi edelim istek eyledik. Maalesef 19 kişinin süresince bulunmuş olduğu benimde karışma peyda etmek neredeyse şoförle bu arada 21 kişi Akmanlar mevkiinde girerken kaza geçirdik. Tüm arkadaşlarımız orada köle karışma peyda etmek neredeyse maatteessüf yaralandılar. 2 kardeşimiz ölüm etti aşırı sevdiğim 2 kardeşim. Biri belediyenin ve arkadaşlarımızın hizmetinde bulunan Ahmet Kömeç Bey benim kardeşim gibi. Murat Sevilmiş aşırı derinliğine zamandır tanıdığım arkadaşım kardeşim. Maalesef ölüm etti. Allah onlara yağmur eylesin, mekanını uçmak eylesin. Düğüne gitmiyorduk, bayrama gitmiyorduk. Teşkilatla ilgili, Türkiye meseleleriyle ilişik toplantıya eklenmek üzereyken maatteessüf orada birlikte kaza yaptık. 7 yöresinde Bartın'dan cereyan ettik. 7:30 yöresinde o bölgedeydik. Sonra bizi Bartın'a hastaneye getirmişler. O anki vaziyeti ego bilmiyorum. Kaza yaptıktan hastaneye gelinceye kadarki vaziyeti ego bilmiyorum. Tomografi MR'a girmişiz onu da bilmiyorum. Ondan sonraları tedaviye başlandı. Yine Turgut Makaracı adlı arkadaşımızın, elan geçmiş İl Sağlık Müdürlüğü Yardımcılığı fail kardeşimiz o da maatteessüf o arabanın içindeydi. Bir kolu ve kulağı maatteessüf koptu. Bir aşırı arkadaşımız zedelenmek aldı. Evlerde yatanlar var. İl Başkanımızın omuriliğinin çevresinde başağrısı mevcut şu anda tek kalkmamak neredeyse arka üstü yatıyor. Bende o günden beri tek kalkmadım yataktan. Bu 15 günle 45 çağ ortada sürecek birlikte proses olabileceğini tabir ediyorlar.” dedi.

Başkan Akın konuşmasının devamında trajik kazada hayatlarını kaybeden sorun dostlarını unutmayacaklarını tabir edip, “Allah hayır etsin hiç kimseye ağrı bela vermesin. O yolda maatteessüf bizlerden sonraları birlikte kaza elan oldu. İnşallah bundan hakeza anca birlikte bilinçlilik olanaksız diye düşünüyorum. Allah değme şeyin hayrını versin. Rahmete munsap kardeşlerimizi Allah'ım cenneti ile müjdelesin inşallah. Çünkü onlar daima fariza önünde cereyan ettiler. Allah birlikte elan tek kimseye, tek aileye, tek dostumuza hakeza birlikte başağrısı vermesin. Bartın'daki bütün dostlarımıza, kardeşlerimize, il dışındaki ve iklim dışındaki arkadaşlarımıza saygılarımı hürmetlerimi sunuyorum. Allah bizlere sağlıklar sıhhatler versin. İnşallah art döndüğümüzde hizmetimize bitmeme ederiz. Tabi bu kardeşlerimizi tek unutmayacağız. Bir Başkan Yardımcısı arkadaşımız vardı Ahmet Bey. Şu anda Necmi Bey bitmeme ediyor, ancak 2'nci Başkan Yardımcısı atamayacağım. Onun odasını doldurmayacağım.” biçiminde konuştu.

Kaza daha sonra hastanede bütün personellerin yaralılar düşüncesince seferber olduğuna ilgi çekici Akın, “Yine o çağ ilkin Vali Bey peyda etmek neredeyse ilbay yardımcılarımız, Garnizon Komutanımız, Alay Komutanımız, gene komutanlarımız, Emniyet Müdürümüz isimlerini sayamadığımız dostlarımız geldiler, Allah razı olsun seferber oldular. Bartın'da İl Sağlık Müdürümüz, Başhekimimiz, Başhekim Yardımcılarımız, Hastane Müdürümüz, orada mevcut bütün personeller, doktor, şvester ve teknisyen arkadaşlarımız bütünü seferber oldular. Orada aşırı aceleci birlikte halde bizlere karışma ettiler. Ben onlara saygılarımı sunuyorum. Gerçekten afiyet aşırı önemli. Bürokrasi aşırı önemli. Ve onu da görüyorum burada. O vakası da burada muammer olduk. Ben kendilerine teşekkürname ediyorum. Allah razı olsun kendilerinden.” diye konuştu.

Akın konuşmasının sonuç bölümlerinde ise, “O çağ otama süreci başladıktan sonraları Sayın Binali Yıldırım, Sayın İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu, en ilkin Genel Başkanımız Devlet Bahçeli, politik partilerimizin umumi başkanları, Bartın milletvekillerimiz şahsen o süreçte beni aradılar. Sıkıntımız olup olmadığını tabir ettiler. Yine Ankara'dan Genel Başkan Yardımcısı arkadaşlarımız Yaşar Yıldırım, Sadi Durmaz, mebus dostlarımız da Bartın'a geldiler, araştırmalarda bulundular. Tüm arkadaşlarımızı da görüşme ettiler. Binlerce dostumuz oradaydı. Ben birlikte tarafını görebildim. Sonradan aldığım olup bitenleri söylüyorum. Hala telefonlarımız susmuyor. İnanın telefonlarımızı feryat figan bizi arıyorlar. Çok afsun aldığımızı hissediyorum bu arada. Biz bu işi yaparken Allah rızası namına yapıyoruz bu işimizi. Hizmet aşkı ile yapıyoruz. Hizmet aşkı ile yaparken de dualar alıyoruz düşünmek ki. O duaların, yaptığımız yardımların ve Bartın'da yaptığımız hizmetlerin yüzü suyu hürmetine inşallah o dü arkadaşımızın haricinde ayrıksı arkadaşımız merhum olmadı. Yine dü arkadaşımıza Allah yağmur eylesin, mekanlarını uçmak eylesin. Allah birlikte elan hakeza ateş göstermesin inşallah.” ifadelerinde bulundu.

Bülent Bostancı
 

İLGİLİ HABER
MHP kafilesini haiz midibüsün devrilme anı kamerada MHP kafilesini haiz midibüsün devrilme anı kamerada
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray38102+66
2Fenerbahçe3899+68
3Trabzonspor3867+19
4Başakşehir FK3861+14
5Kasımpaşa3856-3
6Beşiktaş3856+5
7Sivasspor3854-7
8Alanyaspor3852+3
9Çaykur Rizespor3850-10
10Antalyaspor3849-5
11Gaziantep FK3844-7
12Adana Demirspor3844-7
13Samsunspor3843-10
14Kayserispor3842-13
15Hatayspor3841-7
16Konyaspor3841-13
17MKE Ankaragücü3840-6
18Fatih Karagümrük3840-3
19Pendikspor3837-31
20İstanbulspor3816-53
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ