USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

MHP Genel Başkanı Bahçeli: Kadına şiddet problemi çözülmeden avlu bizlere zindan

MHP Genel Başkanı Bahçeli, "Gerekçesi ne olursa olsun hanıma şiddet problemi çözülmeden, uzanan yabani yabancılar kırılmadan, hâlâ da önemlisi şiddete sponsor ruh bilimsel ve sosyolojik faktörler köreltilmeden avlu bizlere zindandır." dedi.

MHP Genel Başkanı Bahçeli: Kadına şiddet problemi çözülmeden avlu bizlere zindan
10-10-2021 15:30
Ankara

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Aile, Kadın ve Engellilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığınca ATO Congresium'da düzenlenen, "Türkiye'nin Asil Gücü Analar-Bacılar Kurultayı"nda, Türklerin Anadolu'daki mevcut oluşunun sırrının, Türk kadının alicenap mücadelesinde gizli bulunduğunu söyledi.

Annelerin, sabrın, hoşgörünün, merhametin, fedakarlığın ve fenalıklara direnişin şanı bulunduğunu tabir fail Bahçeli, şu biçimde konuştu:

"Allah tek hiç kimseye evlat acısı vermesin, böylesi birlikte sınavı kader etmesin. Nerede birlikte martir varsa, haykırış fail birlikte anne vardır. Nerede hunriz birlikte resmî giysi varsa, onu alıp yüzüne süren, evladının naaşına sarılıp öylelikle artan birlikte anne vardır. Gece üşümesin diyerek üstünü örttüğü yavrusunu, haset ulaştığında içi yana yana bu eş da toprakla örten birlikte anne vardır. İşte onlar bizim başlangıç tacımız, fani evren emanetimizdir. Onlar martir anasıdır, onlar yiğit anasıdır, onlar yapıncak kuzularını vatana feda fail gül yüzlü analardır. Aziz şehitlerimize Allah'tan yağmur diliyor, analarının analarımız bulunduğunu birlikte eş daha, başlangıç döndürücü azimli halde tabir ediyorum. Analığın ideolojisi, politik aidiyeti, budunsal kökeni, yöresi, ülkesi olmaz, bununla da ele alınamaz. Bu suretle cari gözyaşlarının etiket sorgulaması yapılmamalıdır."

"HDP eşittir PKK'dır, YPG'dir, PYD'dir"

MHP Genel Başkanı Bahçeli, Diyarbakır'da birlikte ekip annenin, HDP'den dağa kaçırılan, yıldırı kamplarına gücün götürülen evlatlarını kabul eylemek düşüncesince nöbete başladığını belirterek, şunları kaydetti.

"Bu dayanma ve hisse senedi hali, dalgalar şeklinde İzmir'e, Van'a, Hakkari'ye, Şırnak'a, Muş'a, ayrıca Almanya'ya denli yayıldı ve yaygınlaştı. Dağa zorla, tehditle, baskıyla yahut akılları çelinip kandırılarak götürülenlerden 32'si gelişememiş dönüp anneleriyle kucaklaştı. Anaların nefesi hunriz teşekkül PKK'nın ensesindedir. HDP, yıldırıcı devşirme mekanizmasının aralık durağıdır. HDP, PKK'nın bitirme organı, yıldırıcı irsal zincirinin evvela halkasıdır. Bu bölen ve tahripkâr yıldırı partisinin ön kapısından giren gelişememiş kapısından PKK'nın kamplarına, in deliklerine yollanmaktadır. HDP'nin ön kapısından giren, arkadan silahlanarak, yıldırıcı kamuflajı giyerek çıkmaktadır. Bu itibarla HDP eşittir PKK'dır, YPG'dir, PYD'dir, bundan mülhem, terörizmin politik organizasyonudur. Hiç kimesne aklımızla küçümseme etmesin. Bir yanda yandaşlarını ahiret yolculuğu oruçlarına mahkum eden, gayrı yanda tıka basa kavrulmuş yiyici bölen kebapçılardır. HDP'ye dayanak noktası PKK'ya destektir. HDP ile katılma PKK ile ortaklıktır. HDP'yi yasal görmek, analara zulümdür, analara hakarettir, bacılara hürmetsizliktir, şehitlerimize, gazilerimize hıyanettir."

Bahçeli, "HDP'nin kapatılmasının anaların yüreklerine su serpeceğini" dile getirerek, "HDP'nin kapatılması, anaların ümitlerini yeşertecek, yoğun birlikte soluk aldıracaktır. Dökülmüş martir kanlarının yerde kalmaması düşüncesince PKK'nın HDP isminde ayağı kırılmalıdır, kapısına da tek maymuncukla açılmayacak birlikte anahtar asılmalıdır. Bunlar bebek kaçakçısıdır. Bunlar narkotik kaçakçısıdır. Bunlar mutluluk ve budun düşmanıdır. HDP/PKK mevcut ise çocuklar, çoluk soy sop güvende değildir. HDP/PKK mevcut ise ulusal geleceğimiz, ekonomimiz, maşeri barışımız, maşeri huzurumuz güvenceden mahrumdur." dedi.

"PKK budun ve adamlık düşmanıdır"

ABD yönetiminin, yıldırı örgütleriyle mi yok ise Türkiye ile mi bağlaşık bulunduğu dair birlikte değişmeyen vermesi icap ettiğini tabir fail Bahçeli, şunları söyledi:

"ABD, PKK/YPG/PYD'nin mühim ortağı mıdır? Yoksa Türkiye'nin mi mühim ortağıdır? Amerika yönetimi arkadaş mudur, yağı mıdır? Terör örgütlerine tabanca vermek, mülk vermek, yetişek desteği vermek, arsıulusal hususiyet çerçevesinde söylersek suçtur, adamlık değerleri adına perde donör birlikte rezalettir. ABD, Suriye'den çekiliyormuş, geride 900'e andıran er bırakıyormuş. Bunların bütünü yalan, bütünü uydurma, bütünü temelsizdir. ABD, yıldırı örgütlerinden güya karaca gücü oluşturduktan sonradan zat abuhava askerini Suriye'de neden tutacaktır? ABD'nin silahını haiz teröristler vardır. ABD'nin bayrağı altında çıyan projeler önleyen teröristler vardır. ABD'nin emel ve hedeflerine işlev fail caniler, sınırlarımızın bitişik bölgelerinde doğrusu mevcuttur. Asker tefriş eylemek menfez boyamadır. Hem 'asker çekiyorum' diyeceksiniz, aynı zamanda Suriye'de Türkiye'yi çıkarlarınıza yıldırma görüp henüz evvela duyuru edilen millî çabuk durumun devamını realizasyon edeceksiniz."

Bahçeli, dağda yahut birlikte apayrı yerde, yıldırı baronlarının tasallutu altında bulunanlara, bölen teşekkül PKK'dan birlikte an evvela kurtulmaları ve anneleriyle kucaklaşmaları çağrısında bulunarak, "Zalimlerin oyuncağı olmayın. İhanete henüz birlikte tomar kuma olmaktan ırak durun. Anneleriniz kollarını açmış sizleri bekliyor, içtiğiniz motorin hatırına zilletten, melanetten ayrılın, evinize, yuvanıza, sevdiklerinize dönün. PKK, hem Türk aynı zamanda Kürt düşmanıdır. Ezcümle PKK budun düşmanıdır, adamlık düşmanıdır, canlı herhangi birlikte çeşitli canlının kanlısıdır. Gelin düşmandan yakanızı kurtarın. Bir kurşunla toprağa düşmektense analarınızın kucağına düşün." diyerek konuştu.

"Masum birlikte hanıma el feshetmek alçaklıktır"

Kadına şiddetin otomatiğe bağlandığına, hamle ve sert çelim gösterilerinin birlikte güzel kontrolden çıktığına dikkati çekici Bahçeli, şu ifadeleri kullandı:

"Psikopatlar, katil ruhlular, eli hunriz canavarlar, gözü dönmüş manyaklar kadın, canlı kız ve bebek demeden katletmektedir. Şu kahir tabloya bakınız ki 2020 senesinde 527 avrat adam öldürmeye kurban gitmiştir. Bu senenin dokuz ayında kısaca 100 avrat cinayeti işlenmiştir. Eğer hanıma şiddet artıyorsa, hanımefendilerin sahn ve el âlem malı hakları değişik hedef ve nedenlerle yıldırma ediliyorsa, kentlileşmiş olmayı, uygarlık düzeyinin yükselişini kanıt eylemek beyhudedir. Masum birlikte hanıma el kaldırmak, yaşamına sonuç hasretmek tabii barbarlık, tabii alçaklık, tabii katilliktir. İslam ahlak, merhamet, müsamaha ve vicdan dinidir. İslam samimiyettir, fedakarlıktır, insaftır, adalettir. Buna inanç ettik, bu inançla maneviyatımızı temellendirdik. Masum birlikte cana kıyan eksiksiz bireylere kast etmiştir. Kim birlikte insanı isteyerek öldürürse, cezasının sonsuz tamu olabileceği Yüce Allah'ın açıkça buyruğudur. Bunu bildik, buna inandık. Türk töresinde savunmasız birlikte kişiye saldırmak, Türk tarihinde mazlum birlikte cana kast etmek, adi ve affı olanaksız birlikte kusur ve nikbet halidir. Kadınların katline izleyici kalamayız. Kadınların feryatlarına duyarsız olamayız. Kadın anadır, bacıdır, gelecektir. Gerekçesi ne olursa olsun hanıma şiddet problemi çözülmeden, uzanan yabani başkaları kırılmadan, henüz da önemlisi şiddete sponsor ruhsal ve sosyolojik faktörler köreltilmeden sahn bizlere zindandır."

"Kurultayımız farkındalık açısından koskoca birlikte adım"

MHP Lideri Devlet Bahçeli, hanıma şiddet bitmeden demokratik ve insancasına gelişimin kusursuz manasıyla yakalanamayacağını, sürdürülebilir kalifiye hesaplı kalkınma ve sıçramanın başarılamayacağını belirterek, şu biçimde bitmeme etti:

"Kadın cinayetleri kesilmeden, adamlık değerlerini ağzımıza edinmeyi doğruluk göremeyiz. Akan kanı durdurmalı, şiddet ve cinayetlere tarz açan sosyal, ekonomik, ruhsal açmazları behemehâl rehabilite ve otama etmeliyiz. Aksi halde, hanıma şiddetin dozajındaki artış, Allah muhafaza, maşeri huzur, güvenlik ve dengeyi eksiksiz halk mahvedecek, geriye elden katabolizma ve kalıntıdan apayrı birlikte obje kalmayacaktır. Türkiye’nin geleceği analarımızın, kız kardeşlerimizin üstleneceği pozitif role, yapacakları altın çalışmalara ve birlikte tane fedakarlıklara yakından bağlıdır. Bu itibarla fırka yerine herhangi birlikte devir kadınlarımızın yanındayız, herhangi birlikte şartta analarımızın, kız kardeşlerimizin doğruluk ve hukukunu korumaya, savunmaya bitmeme edeceğiz. Türk hanımının mevcud sorunlarının çözülmesi dair sorumluluğumuz neyi gerektiriyorsa onu inançla ve sabırla yapacağız. Analar-Bacılar Kurultayımız bu kapsamda birlikte eşiktir, farkındalık açısından koskoca birlikte adımdır."

MHP'nin Aile, Kadın ve Engellilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Pelin Yılık'ın açma konuşmasını meydana getirdiği Kurultay'da, Turgay Başyayla ve Mustafa Yıldızdoğan değişik dinleti verdi.

Programın ardından, Genel Başkan Yardımcısı Yılık, Bahçeli'ye el nesiç halı ve lif melez işlemeli safiha bağış etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray38102+66
2Fenerbahçe3899+68
3Trabzonspor3867+19
4Başakşehir FK3861+14
5Kasımpaşa3856-3
6Beşiktaş3856+5
7Sivasspor3854-7
8Alanyaspor3852+3
9Çaykur Rizespor3850-10
10Antalyaspor3849-5
11Gaziantep FK3844-7
12Adana Demirspor3844-7
13Samsunspor3843-10
14Kayserispor3842-13
15Hatayspor3841-7
16Konyaspor3841-13
17MKE Ankaragücü3840-6
18Fatih Karagümrük3840-3
19Pendikspor3837-31
20İstanbulspor3816-53
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ