USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Lojman binasında yangın çıktı, ekipler vatandaşları kurtarmak düşüncesince seferber oldu

Düzce'de lojman kendisine geçer not yapının kulaklı dairesinde yangın çıktı. Alevler endamsız müddette büyürken, binada çevrili küsurat yurttaşlar ise itfaiye aracı aracı ekipleri çeşidinden kurtarıldı.

Lojman binasında yangın çıktı, ekipler vatandaşları kurtarmak düşüncesince seferber oldu
07-02-2022 14:07

Yangın, Nalbatoğlu Mahallesi'ndeki ortak lojman binasının kulaklı dairesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, lojmandan dumanların yükseldiğini gören çevredeki polisler, hali itfaiye aracı aracı ekiplerine bildirdi. İhbar üstüne fenomen hesabına itfaiye aracı aracı ve afiyet ekipleri atıf edildi. Kazan dairesinden çıkmış bulunduğu belirlenen yangını ödemek düşüncesince ekipler seferber oldu. Bir taraftan yangına karışma fail itfaiye aracı aracı ekipleri, öteki taraftan da binada kuşatılmış küsurat bireyleri kurtardı. Binanın 2'nci katında oturan nemli avrat da limon bahçesi ile güven içerisinde aşağıya indirildi. Ayağında platin bulunduğu düşüncesince yürümekte zorluk çeken nemli kadın, kurtarılırken gözyaşlarına bilge olamadı.

Kazan dairesi kullanılamaz bir duruma geldi

Çıkış nedeni daha belirlenemeyen yangında kulaklı dairesi kullanılamaz bir duruma geldi. Binada maddesel hasar oluşurken, evlerde mevcut yurttaşlar da boşaltma edildi. Düzce Vali Yardımcısı Gürbüz Saltaş ve İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Akkaplan da fenomen hesabına gelerek, akıbet gidişat kendisince bilgiler aldı. Yangın, ekiplerin tahminî 1 saatlik çalışmasının peşi sıra ağız ağıza söndürülürken, kolluk ekipleri yangın ile ilişik tetkik başlattı.

Enes Bektaş - Selçuk Akyol

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ