USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Junior Caiçara: 'Düşüncelerimi Aykut Kocaman’ın yüzüne söylemeliydim'

Başakşehir'in Brezilyalı futbolcusu Junior Caiçara, Antalya kampında İHA'ya konuştu. Aykut Kocaman'ı içtimai iletişim araçları üstünden eleştirmesinin kusur bulunduğunu kail Caiçara, “Düşüncelerimi gidip namına söylemem gerekirdi. Bu mevzuda hatalıydım” dedi. Trabzonsp

Junior Caiçara: 'Düşüncelerimi Aykut Kocaman’ın yüzüne söylemeliydim'
29-01-2022 16:18
Başakşehir'in şimal isimlerinden Junior Caiçara, Antalya kampında İhlas Haber Ajansı'na açıklamalarda bulundu. Sezon başlangıcında yaşanmış bulunan çirkin baş ve arkası sıra yakalanan ivme üzerine 32 yaşındaki futbolcu, “Sezona güzel başlayamadık. İstediğimiz performansa anlayış noktasında teessürat yaşadık. Bunun nedenlerine bakarsak, kadromuzda tebeddülat oldu. Ama müşterek çalıştırıcı değişikliği oldu. Emre sarıklı geldikten sonraları takımda nice nesne değişmeye başladı. Oyun planımız, dubara felsefemiz, oyuncuların oyuna bozulmamış açıklık değişti, zait anlamda. Bu değişikliklerin arkası sıra tahsil edilen galibiyetler de düzgün olmadı. İyi müşterek ivme yakaladık. Son 2 haftaya denli da güzel gittiğimizi düşünüyorum. Son 2 hafta galip gelemedik. İyi vaziyette olduğumuzu düşünüyoruz. Antalya kampı da doğurgan geçiyor bizim için. İyi biçimde bitmeme etmeye himmet edeceğiz” ifadelerini kullandı.

“Aykut hocanın yüzüne söylemeliydim”

Sezon başlangıcında müşterek eskiden fen yönetmen Aykut Kocaman'ı içtimai medyadan eleştirdiği düşüncesince grup dışı artan Junior Caiçara, kadroda bulunmadığı 5 maçlık periyodun kendisi düşüncesince kavi geçtiğini aktararak, “Başakşehir kariyerim süresince on paralık bu denli bekâr kalmamıştım. Benim hatamı dile sağlamak gerekirse, Aykut Kocaman'la aracısız şekilde konuşmam gerekirdi. Ben orada sistemimizden, pakt vizyonumuzdan ve ayak topu mantalitemizin akış ayak topu olduğu için unutturmak istemiştim fakat hemen sonra yaptığım hareketin gailesiz oyunculara ne denli çirkin müşterek kip bulunduğunu anladım. Zaten hemen sonra Aykut hocadan da aşırı kusur dilemiştim. Bunu gerçekleştirmek namına başkanımızla, Aykut hocayla, çalışanlarla unutturmak aşırı şimdi güzel olurdu.

Tekrardan kendisinden kusur temenni ediyorum ve diledim. Bilmiyorum onama etti mi? Ancak benim onunla ilgilendiren tek sorunum yok. Herhangi müşterek problemim olmadı. Çok güzel müşterek insanoğlu kendisi. Bana yaklaşımı da aşırı iyiydi. Çok güzel müşterek kariyeri var. Milli ekipman haricinde şişman kulüplerde çalışıp bökelik muammer müşterek isim. Benim açıklamak istediğim, Başakşehir'in DNA'sında akış futbolu vardı ve hocamızın oynattığı ayak topu bizim takımımızın tersi müşterek mantalitede ilerliyordu. Bunu dile getirme yöntemim hatalıydı. Kendisinden gine kusur diliyorum. Ancak bu gestalt da geride kaldı. Biz Başakşehir şekilde önümüze bakacağız” cümlelerine arazi verdi.

“Yaptığım gailesiz oyunculara çirkin kip oldu”

Kadro dışı kalmış olduğu günleri kariyerinin en kavi günleri şekilde tamlayan Caiçara, “Daha evvela bunu on paralık yaşamamıştım. aşırı zordu. Kulüp bu süreçte birtakım sıkıntıları izale açısından araştırma görevlisi oldu. Bazı şeyler yatışana kadar. Sıcak dönemler benim düşüncesince zorluydu. Takımdan ayrı oluyorsunuz ve başka sahada gailesiz oyuncularla ayrı müşterek alıştırma yapıyorsunuz. Bu akıntı gailesiz oyunculara da çirkin kip oldu. Ancak söylediğim üzere bu geride kaldı” niteleyerek bitmeme etti.

“Beşiktaş maçında A takıma toy çıkmak gailesiz müşterek aktör gibiydim”

Emre Belözoğlu'nun takımın başına geçmesinin arkası sıra kendisinin de grup dışı kalma cezasının bitmesiyle beraberce geçmiş 11'e dönen Caiçara, Beşiktaş karşısında oynadığı maçta kendisini A takıma toy çıkmak gailesiz müşterek aktör üzere hissettiğini tabir ederek, “Takıma katıldıktan ahir mutluluğumu tanım edemem. Hocama da teşekkürname ederim bana bu fırsatı gine verdiği için. Ben de bu fırsatı tepmeme hesabına en iyisini ödeme düşüncesiyle akıntı ettim. Bu biçimde bitmeme ediyorum. Her şeyimi hasretmek isterim ki Başakşehir ligi en güzel biçimde bitirsin. Olan olayların arkası sıra takıma gine katılınca uyarlanmış olma süreci az buçuk zordu. Bir aktör şekilde sonsuz stabil olmanız düşüncesince müddet almanız gerekiyor. Benim de oynama süremin kalık olmasından çevre bunu yakalayamadığımı söyleyebilirim. Çok şimdi güzel olabilirdi. Defansta aşırı şimdi sağlam, giderek şimdi üretken, ekipman arkadaşlarıma araştırma görevlisi peyda etmek isterdim. Ama sezonun arka kalanında aşırı şimdi güzel olacağımı söyleyebilirim” dedi.

“Hedefimiz Şampiyonlar Ligi'ne katılmak”

Sözlerini Başakşehir'in hedefleriyle ilgilendiren sürdüren Junior Caiçara, “Gerçekten özledim Avrupa maçlarında biçim giymeyi. İkinci nısıf bizim düşüncesince şimdi kavi geçecek. Kadroda revan ve mevrut oyuncularımız oldu. Rakipleri de çözmemiz gerekiyor. Rakipler de alışılagelmiş Başakşehir'in güzel futbolunu çözümleme ederken bundan böyle aşırı şimdi tanıyarak savaş edecekler. Oyunu şimdi güzel okumamız, hocamızın dubara felsefesini şimdi güzel anlamamız icap ettiğini düşünüyorum. İlk yarıda aşırı nokta kaybettik ama bunları adalet ettiğimizi düşünmüyorum. Saha içi organizasyonu faik yan değme maçta bizdik. Rakiplere nazaran topa şimdi aşırı eş bulunan bizdik. Oyunu arama dibine onama etme noktasında aşırı şimdi güçlüydük. Saha içi organizasyonumuz doğacak seviyedeydi.

Maçların genelinde 7-8 kemiksiz konum üretip gole çeviremeyen de bizdik, rakiplerin 1 el gelip gol attığı ekipman da bizdik. Dolayısıyla bu eksikliği izale yönünde Antalya kampının aşırı doğurgan geçtiğini düşünüyorum. Yeni oyuncuların uyarlama sürecine etkisi, ekipman içi iletişimin ilerlemesi bununla beraber dubara felsefesini oturtma yönünde dinlenme kampı aşırı müspet ilerliyor. Hocamızın da dediği üzere ekibi ligin böylecene en yukarıda görmeyi hedefliyoruz. UEFA Avrupa Ligi ve elbette ki Şampiyonlar Ligi'ne eklenmek bizim hedefimiz” biçiminde konuştu.

“Trabzonspor'un aşırı bahtlı bulunduğunu söyleyebilirim”

Takımdan ayrılan Edin Visca meselesinde düşüncelerini de aktaran Brezilyalı, “Herkes çeşidinden kemiksiz biçimde biliniyor ki, Başakşehir hemen müşterek oyuncusunu değil, aşırı şişman müşterek liderini ve güzel müşterek oyuncusunu kaybetti. Sadece bizim düşüncesince değil, Süper Lig'deki en güzel aktör niteleyerek adlandırabilirim Visca'yı. Biz de şişman müşterek koku kaybettik ama Serdar takıma katıldı. O da bu potansiyele eş müşterek oyuncu. Adapte olması düşüncesince az buçuk devir gerekiyor. Bunu yakaladığı devir Visca'nın bıraktığı seviyeye anlayış gayretini sürdürecektir, ümit ederim başaracaktır da. Trabzonspor'a baktığımızda aşırı bahtlı müşterek ekipman olduklarını söyleyebilirim. Türkiye'deki en güzel oyuncuyu aktarma ettiler, ligde de aşırı güzel müşterek çizge sergiliyorlar. Umarım Edin Visca da en güzel performansını sergileyecektir. Kendisine kısmet diliyorum” niteleyerek konuştu.

“Yaşadığımız şampiyonlukta Emre Belözoğlu'nun da yardımı vardı”

Takımın başlangıcında bulunan Emre Belözoğlu'nun şimdi evvela ekipman arkadaşı bulunmasına bağlı duygularını da özetleyen Caiçara, “Hoca düşüncesince hakkıyla aşırı güzel şeyler söylerim. Kendisini 2 taraflı şekilde kıymetlendirmek istiyorum. Hoca şekilde aşırı güzel müşterek kur yakaladı. Oyuncu şekilde da hemen bizde değil, hemen kaptanlığı ve güzel oyunuyla değil, Avrupa'da da kendisini kanıtlayarak Türkiye'de şişman takımlarda oynayarak kendisini gösterdi. Onun düşüncesince kalbi kırık olduğum yegane şey, bizde oluşturduğu bökelik önemli noktasını yaşayamadan Fenerbahçe'ye gitti. Ancak bu şampiyonluktaki dubara felsefemizin önemli noktasını gerçekleştiren en şişman parçalardan bir tanesi Emre Belözoğlu'ydu. Hoca şekilde da aşırı güzel müşterek baş yaptı. Takım zarfında ağa ve efe izlenimiyle bizlere araştırma görevlisi oluyor. Genç oyuncularla da bu biçimde ilgileniyor. Genç yaşta başarıyla başladığı çalıştırıcılık kariyerine ümit ederim bu biçimde bitmeme bedel ve kendisini aşırı şimdi yukarıya taşır” açıklamasını yaptı.

“Şu anda hemen futbola odaklandım”

Başakşehir ile sözleşmesi 2024 senesinde sona erecek bulunan Caiçara, futbolun arkası sıra fen insanlık düşünüp düşünmediğiyle ilgilendiren sorulan soruya ise şu cevabı verdi: “Şu anda müşterek şeyler bildirmek zor. 2 yıl ahir fiziki durumumu sezmek havadan olmayacak. Ama vücudumu aşırı güzel tanıyorum ve 2 yıl sonraları da çelimli olacağımı biliyorum. Dolayısıyla oynayabildiğim denli bitmeme edeceğim. Türkiye'de aşırı mutluyum. Ailem burada bahtiyar biçimde hayatlarına bitmeme ediyor. Burada ikamet etmek düşüncesince değme nesne benim adıma olumlu. Teknik insanlık konusunu ise hâlâ düşünmüyorum. O evreye gelmedim. Oyuncu şekilde şu anda mental gücümü sahaya odaklamış durumdayım. Gelecek neler gösterecek bilmiyorum. Belki düşüncem değiş fakat şu anda topçu şekilde en güzel maçlarımın ve en güzel gayretimin zarfında olacağım.”

“Şükürler olsun Nwakaeme, o maçta oynamadı!”

Süper Lig'deki en güzel oyuncuların Nwakaeme ve Visca bulunduğunu kail Caiçara, Trabzon deplasmanında Nwakaeme'nin hastalıklı olmasından çevre bahtlı bulunduğunu belirterek, “Trabzonspor deplasmanında oynadığımızda hakkıyla şanslıydım. Şükürler olsun ki Trabzonspor maçında ona dirlik oynamadım, aşırı sıkıntı yaşayabilirdim. aşırı çelimli oyuncular ve ikisine de dolgunca kısmet diliyorum. Verdikleri performanstan çevre müşterek alkışı adalet ediyorlar” dedi.

Kendi takımında dirlik karşıya neşet etmek istemeyeceği aktörleri da açıklanan Caiçara, “Serdar hakkıyla aşırı güzel müşterek oyuncu. Henüz kendisini takımımızda kanıtlayamadı, küçük müşterek pot sorunu yaşadı. Ona dirlik oynadığımda aşırı zorlanabileceğimi düşünüyorum. Diğer yandan doğacak uç oyuncumuz Okaka da beni aşırı zorlardı. Çok güçlü. Ayrıca Chadli de ferde tekniği aşırı faziletli müşterek oyuncu. Sadece onlara dirlik oynama yönünde değil, rakip takımlara bela olma yönünde da aşırı zeki futbolcular” niteleyerek bitmeme etti.

“Bu ligde aşırı güzel bozulmamış bekler var”

Türkiye'de biçim giydirilmiş olduğu müddet zarfında aşırı güzel bozulmamış hoşgörüsüz aktörleri gördüğünü de kail Caiçara, “Bu ligde hakkıyla aşırı birinci sınıf bozulmamış bekler var. Galatasaray'da şimdi evvela oynayan Mariano, Fenerbahçe'de oynayan Isla aşırı güzel işler yaptı. Şu anda Rizespor'da oynayan, Beşiktaş'ın emektar oyuncusu Gökhan Gönül aşırı güzel bozulmamış bekler. Gökhan şu anda az buçuk yaşlansa da aşırı deneyimli ve kalitesi yukarı ölçüde müşterek oyuncu. Boey, Skubic ve nice şimdi aşırı güzel bozulmamış hoşgörüsüz mevcut ligde. Beşiktaş'ta oynayan Rosier var. Neredeyse eksiksiz takımların aşırı güzel bozulmamış hoşgörüsüz aktörleri var” dedi.

“Baykuş dövmesi yaptırabilirim”

Vücudunda aşırı sayıda vuruş bulunduğunu ve değme dövmesinin müşterek manası bulunduğunu hatırlatan Caiçara, “Dövmelerimin anlamları var. En özeli kalbimin altındaki İsa dövmesi. Ben ve akrabalarım güzel müşterek Hristiyan olduğumuzu düşünüyoruz. Diğer dinleri mukayese yönünde söylemiyorum bunları. Vücudumun nice durumunda hususi niteleyerek adlandırabileceğim dövmeler var. Şampiyonluktan sonraları vuruş yaptırmadım. Henüz o cesareti yakalayamadım ama bana şampiyonluğu hatırlatacak müşterek baykuş dövmesi yaptırmak istiyorum” cümleleriyle açıklamalarını tamamladı.

Bozhan Memiş - Ozan Buğra Koşar - Mehmet Şirin Topaloğlu
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray38102+66
2Fenerbahçe3899+68
3Trabzonspor3867+19
4Başakşehir FK3861+14
5Kasımpaşa3856-3
6Beşiktaş3856+5
7Sivasspor3854-7
8Alanyaspor3852+3
9Çaykur Rizespor3850-10
10Antalyaspor3849-5
11Gaziantep FK3844-7
12Adana Demirspor3844-7
13Samsunspor3843-10
14Kayserispor3842-13
15Hatayspor3841-7
16Konyaspor3841-13
17MKE Ankaragücü3840-6
18Fatih Karagümrük3840-3
19Pendikspor3837-31
20İstanbulspor3816-53
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ