USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Fatih Terim: "Kazanmak bizi çok ileriye götürecek"

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Lokomotiv Moskova maçı evveliyat icra ettiği açıklamada, "Kazanmak bizi çok ileriye götürecek" dedi.

Fatih Terim:
20-10-2021 21:15

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi E Grubu'nda erte Rus kadrosu Lokomotiv Moskova ile oynayacak. Mücadele evveliyat uygulayım yönetmen Fatih Terim, matbuat personellerinin sorularını yanıtladı.

Ligde presli ve topa ehil bulunan anlayışını bu maçta da yansıtıp yansıtmayacakları sorusuna Terim, “Arkadaşımızın sordurulmuş yer aldığı soru, bizi dobra tanıdığını gösteriyor. Oyunumuzda gerçekli ki birtakım önemsiz dokunuşlar olacaktır fakat şişman ortak fark kimesne beklemesin. Çünkü sallanmak istediğimiz ortak hile var. Bunun dair ısrarla bitmeme ediyoruz. Zaman devir çok değerli yaptığımız oluyor, devir kurnaz da birtakım hatalarımız oluyor. Oyun anlayışımız bitmeme edecektir” niteleyerek konuştu.

Lokomotiv Moskova ekibi karşı ise Fatih Terim şu değerlendirmeyi yaptı:
“Yeni sarıklı Markus oldu. Aşağı üst bire ortak şeyi söylemiş bizim için. Galatasaray çok bası yapıyor ve taktik disiplinden tek kopmuyor kabil ortak açıklaması var. Dolayısıyla hile anlayışımız değiştirmeden bitmeme edecek. Lokomotiv'e ulaşınca Lokomotiv Moskova'yla ecnebi değiliz. Şampiyonlar Ligi'nde devir kurnaz bu arada oluyoruz. Bazen biz yeniyoruz birtakım bazı onlar Stadın karşı açılışında da biz vardık. Lokomotiv Moskova maçtan ilkin sarıklı değişikliğine uğradı. Bu yıl Türkiye Ligi'nde de birtakım bazı oynayacağımız takımlarda sarıklı değişikliği oluyor. Lokomotiv dobra ortak takım. İyi aktörleri var. Zaman içerisinde bulunmuş yer aldığı yerden şimdi ilerde olacaktır. İyi ortak ekipman bulunduğunu erte göreceksiniz. Oyuncularıma ağır ve dobra ortak takımla oynayacağımızı söyledim.
Muhakkak ki zat ligimizde oynadığımız maçlar ile Avrupa Ligi'nde oynadığımız değişik oluyor. Bu ölçüde oynanan maçlar farklı. Güçler de değişik oluyor. Dolayısıyla ekipman üstünde birtakım değişiklikler, birtakım önemsiz oynamalar olabilir.”

“Grupta değme bilinçlilik olabilir"

Bulundukları grubun Şampiyonlar Ligi ayarında bulunduğunu şimdi ilkin tabir ettiğini tamlayan görmüş geçirmiş uygulayım adam, gruptaki yarışma karşı şu görüşlerini dile getirdi:
“Dört puanla biz öndeyiz. 3, 2 ve 1 puanla her insanın iddialı yer aldığı ortak tanzim var. Henüz üçüncü maçı oynayacağız. Üç karşılaşma şimdi mevcut fakat kazanmamız şeklinde çok şişman ortak kazanım elde ederiz. Kaybetmememiz şeklinde dahi, Lokomotiv'in iddiası çok geriye düşebilir. Bizim dü adet de evimizde oynayacağımız maçı düşünecek olursak kağıt üstünde ortak kazanım olur. Ben daima bu grubu Şampiyonlar Ligi grubu namına addetim. Burada değme bilinçlilik olabilir. Rakibimize de çok şişman hürmet duyuyoruz, duymalıyız. Zaten bütünü ehemmiyetli kulüpler. Biz de onlardan ortak tanesiyiz. Kazanmak bizi çok öne götürecek, ayrıca kaybetmemenin ortak kazanım sağlayacağı açık. Kaybedersek de Lokomotiv'i devreye alacağız. O devir taraflar az buçuk karışacak. Çünkü Marsilya Lazio maçından ne sav geleceğim bilmiyorum. Gruplar muhtemelen olduğunda dediğim şeyi yeniden ediyorum. Bu ekipman değme şeye açık. Burada değme bilinçlilik olur demiştim. O biçimde bitmeme ediyor. Bence her insanın iddiası var. Sonuna derece da hakeza gidecek niteleyerek düşünüyorum. Eğer erte kazanırsak şişman ihtimalle ocağı görürüz niteleyerek düşünüyorum. Aksi taktirde gayri maçların sonuçlarına uyarınca kazanmaktan ayrıksı ortak seçeneğin bulunmadığı anlamış olur gelebilir. Şu anne derece dobra gidiyoruz. Orada dobra oynuyoruz. Gerek Marsilya icap Lazio maçlarında dobra oynadık.”

“UEFA'nın bu mantığını anlamadım"

Formda bulunan ileri uç aktörleri ortada ortak yeğleme yapmış olup yapmadığı sorusuna Terim, “İkinci sorunuza ulaşınca Bütün arkadaşlarımızı kullanmaya çalışıyoruz. Pazar günkü maçtan sonraları da söyledim. 17 karşılaşma oynamışız şu anne kadar. Geçmişteki ekipman sayısının nısıf devresini oynamışız. Kolay değil. O nedenden değme oyuncuya ihtiyacımız var. Zaman devir birtakım oyuncularımızı oynatıp kimilerini dinlendireceğiz. Kimseyi yenilgi niyetinde değiliz. Tabii ki değişmeyen verdim tabii. Çoktan değişmeyen verdim. ad vermeyeceğim zira aşkın eksiğimiz yok. Sadece Arda ve Sacha eksiğimiz var. 17 maçta rastgele ortak güzel nesiç sakatlığı yaşamamak çok önemliydi. Buradan atletik başarım ekibimize, doktorumuz Yener İnce'nin başındaki afiyet heyetine teşekkürname etmem gerekiyor. Üç günde dört günde ortak maçlar, seyahatler Gördüğünüz kabil efdal rakımlı yerlerde oynuyoruz. Şimdi az buçuk geçmiş kar atışı başladı. Bizim maçımız erte 22.00'de. Şu an ahit 6.30'a akıllıcasına gidiyor. Neden o saatte oynatılır onu da anlamam! Spartak Moskova bugün 17.30'da oynuyor. Biz erte 22.00'de oynuyoruz. Zaman devir bizim federasyonumuza benzeri şeyler söylüyoruz fakat burada UEFA'nın bu mantığını çok anlamış değilim. Futbolun koşulları her neyse ona uyarınca cereyan etmek” niteleyerek cevap verdi.

"Onları yöneltmek çok bedava olmadı"

Forvet oyuncularının dobra formu ve Mostafa Mohamed'in geleceğin yapılanması içerisinde toprak alıp almayacağı ile ilişik soruya Galatasaray'ın uygulayım patronu, “Onları yöneltmek çok bedava olmadı açıkçası. Umarım hakeza bitmeme ederler. Henüz bizim istediğimiz kıvamda değiller. Onlar değme dakika atıp gol atabilen oyuncular. Onlar o derece güveniyorum ve şimdi dobra olmalarını bekliyorum. Çalışıyorlar. Mostafa da inşallah gollerle buluşur. İnşallah şimdi aşkın goller atacak. Attıkça da bizim Ocak ayındaki düşüncemiz elhak o devir kesin ortaya çıkar. Daha günümüz var. Biz Mustafa'yı elhak o niyetle izledik ve aldık. Oynadıkça şimdi dobra olacağını düşünüyorum. Hepsine de beklenen merhale kader vermeye çalışıyorum; fakat ortak hile anlayışı zarfında birtakım bazı hepsine kader veremiyoruz. Az da olsa o denli da olsa bütünü kader buluyor ve rastgele ortak maneviyat bozukluğu yaşamadan birlik ortak ekipman oyuncusu kabil aracısız mütekâsif olmaları da hoşuma gidiyor. birlik Daha günümüz mevcut fakat dobra gidiyor Mostafa. Ondan memnunum” yanıtını verdi.

“Gisdol dobra ortak hoca"

Lokomotiv Moskova'nın dünkü uygulayım direktörü Markus Gisdol'ün kendisi karşı icra ettiği ‘kurt hoca' benzetmesine cevap namına Terim, “Benim hakkımdaki düşünceleri düşüncesince teşekkürname ederim. Kendisine başarılar diliyorum. Yeni ortak ekipman ve dünkü ortak sarıklı Almanya'dan tanıyorum elbette ki kendisini. İyi ortak hoca. Muhakkak ki sarıklı değişimleri takımlara fazlalık yansır. O da dirimsel gelmez bence takımda bulunan değişikliklerinin sinyallerini karşı maçında seyrettik ve gördük. Başarılar diliyorum. İyi ortak sarıklı bulunduğunu biliyorum Almanya'da Schalke müdahale ortak çok takımda çalıştı. Meslektaşıma başarılar ve kolaylıklar diliyorum. Kurt sarıklı demekle kastettiği herhalde görmüş geçirmiş eyitmek istemiştir. Kendisi de esasında Almanya'da türlü görevlerde bulunmuş ortak hoca. Köln'de, Stuttgart'ta ve Schalke kabil nice takımda çalıştı. O da dobra ortak sarıklı ve başarılar diliyorum” yorumunu yaptı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray38102+66
2Fenerbahçe3899+68
3Trabzonspor3867+19
4Başakşehir FK3861+14
5Kasımpaşa3856-3
6Beşiktaş3856+5
7Sivasspor3854-7
8Alanyaspor3852+3
9Çaykur Rizespor3850-10
10Antalyaspor3849-5
11Gaziantep FK3844-7
12Adana Demirspor3844-7
13Samsunspor3843-10
14Kayserispor3842-13
15Hatayspor3841-7
16Konyaspor3841-13
17MKE Ankaragücü3840-6
18Fatih Karagümrük3840-3
19Pendikspor3837-31
20İstanbulspor3816-53
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ