USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İBB'ye tepki, 'Hesabını soracağız'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Bunların biricik derdi, 15 Temmuz'un faili FETÖ'cüleri baştan devlete doldurmak. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "PKK'yı İstanbul Büyükşehir Belediyesi, belediyeye doldurmanın gayreti içinde ve dolduruyor. Bunların da hesabını soracağız” dedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İBB'ye tepki, 'Hesabını soracağız'
30-04-2022 21:56

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı kabilinden İstanbul Fuar Merkezi'nde planlı "AK Parti İstanbul İftarı-İstanbul Kardeşlik Sofrasında" programında partililerle buluştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan meydana getirdiği açıklamada sefa tebrikinde bulunarak Türkiye'deki kâffesi illerin teşkilatlarına teşekkürname etti.

“Cumhur İttifakı adına 2023 hedefimize fasılasız ulaşacağız”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Teşkilatlarımızın kâffesi faaliyetleri sebebiyle milletimizin müstevli zımnında bizi özlediğini gördük. İnşallah bu ivmeyi okunabilen bitmeme ettirerek Cumhur İttifakı adına 2023 hedefimize fasılasız ulaşacağız. Unutmayınız AK Parti'de fariza deruhte etmek eyitmek devlet sahibi peyda etmek değildir. Milletimize hizmetkar olmak, ülkemizi güçlendirmek, mağdurların indinde peyda etmek düşüncesince geceli gündüzlü çalışmaya isteyen peyda etmek demektir. Hangi dünyevi koltuk hakeza içtenlikli ortak duanın verdiği emek vermek şevkini sağlayabilir. Seçimlerdeki başarımızı geceli gündüzlü fiilen öğrenimden sağlığa ulaşımdan enerjiye herhangi ortak bölgede kazandırdığımız eserlere borçluyuz” dedi.

“İnşallah bayramdan itibaren birlik ve kucaklaşma seferberliğini elan ileriye taşıyacağız”

“Yılın herhangi ortak haset herhangi ortak saati milletimizle beraberce olmalıyız” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “İstanbul'da 1994'te yaktığımız meşaleyle bu kentin kaderini tığ değiştirdik. AK Parti'nin iktidara gelmesiyle aydınlığı kâffesi Türkiye'ye yaydık. Türkiye geliştikçe kâffesi bölgemizin dikkatini toplamaya başladı. Pek aşırı ülkede şahısların bir aşırı Türkiye'nin yerini haritada gösteremiyordu. Bugün başarılarını duymayan az insana rastlayabilirsiniz. Cumhuriyetimizin 1923'ten 2023'e kadarki belirleyicisi tığ olduk. 2053'ü 2071'i de tığ şekillendireceğiz. Yıllarca bu ülkeyi namüsait ortak bölgeye hapsettiler. AK Parti kâffesi oyunları planları bozuyor. Biz bu kararlılıkla yapılmamaktadır denilen ne mevcut ise tamamını başardık. AK Parti adına milletimizin adalet etmiş bulunduğu zenginlik uğrunda ne engeller mevcut ise yıktık. Geçmişte yıldırı örgütlerinin, çetelerin, vasilik odaklarının cirit oyunu attığı Türkiye zaman en tehlikesiz devletler arasına girdi. Bay Kemal'in söylediğine bakmayın, o ışıksız ortak Türkiye yaşıyordu, demincek zihnî ışıksız canlı Bay Kemal zannediyor ki kavim yutacak. Artık kavim bunları yutmuyor. Bay Kemal bundan sonra kurnaz sayaçların çalışmış bulunduğu ortak Türkiye bulunduğunu bilmiyor, kimin karanlıkta olduğunda da ortak haber. İnşallah bayramdan itibaren birlik ve kucaklaşma seferberliğini elan ileriye taşıyacağız” ifadelerini kullandı.

“Biz milletimizi avlu pahalılığına gönül rahatlığı arkalamak düşüncesince uğraşıyoruz”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Biz tutum sisteminin tekrar yapılandığı bu zamanda iri ve çelimli Türkiye diyoruz. Bay Kemal sonuç kol konuşmasında dediği dü başlıkla bitim baklayı ağzından çıkardı. İlk mesajını 'ya bana katılın ya yolumdan çekilin' lafıyla verdi. Böylece bu kişi partisinin genlerinde doğrusu mevcud faşist yüzünü açık açık ortaya koymuş oldu. Bu zatın bugüne denli sergilediği demokrat ve özgürlükçü tavrın tekrar sona asılsız bulunduğu ortaya çıktı. Hani bu kişi senelerdir ortak tane eş diyordu ya, meğerse gerçekte kendi hayalini anlatıyormuş, kendi ortakları düşünsün artık. Bunlar ortak tane tümen çağında milletimizin inancıyla, kültürüyle gürültü etmiştir. Bunlar, AK Parti'nin iktidarı süresince atılmış demokratik adımlara gönül rahatlığı çıkarak milletin kendisiyle gürültü etmiştir. Herkes kendine yakışanı kalbinde yaşattığını yapar. Biz milletimizi avlu pahalılığına gönül rahatlığı arkalamak düşüncesince uğraşıyoruz” ifadelerini kullanan Erdoğan, “Rusya-Ukrayna savaşının etkilerinden ırak avlamak düşüncesince uğraşıyoruz. Bir haftada Rusya Devlet Başkanı Putin, Ukrayna Başkanı Zelenskiy ve BM Genel Sekreteri ile görüşmeler yaparak, barışı nite sağlayacağız bunun gayreti içerisindeyiz. Bunların ise ortak tane sorunu Gezi'yi savunmak. Bunlar Gezici. Bunların yeşil sanarak ortak anlayışı yok. Bu bizim anlayışımız. Gerçek çevreci biziz. Antalya, Muğla yangınlarında gördük. Bunların tavırlarını gördük. CHP belediyelerinin dikili ağaçları mevcut mı? Yok” dedi.

“PKK'yı İstanbul Büyükşehir Belediyesi, belediyeye doldurmanın gayreti içinde ve dolduruyor hesabını soracağız”

“Bunların ortak tane derdi, 15 Temmuz'un faili FETÖ'cüleri tekrar devlete doldurmak. PKK'yı İstanbul Büyükşehir Belediyesi belediyeye doldurmanın gayreti içinde ve dolduruyor. Bunların da hesabını soracağız” ifadelerini kullanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bunların ortak tane sorunu Avrupa'ya, Amerika'ya hoş görünmek düşüncesince ecnebi büyükelçilerden aldıkları emirleri namına getirmek. Almanya'da bizim büyükelçimizi dışişlerine çağırıyorlar, Türkiye'nin Soros'u bulunan Osman Kavala için. Biz alelacele onların büyükelçisini de Dışişleri Bakanlığımıza çağırdık. Hesabını sorduk. Bunların derdi, sallanıp duran altılı ganyan masalarını ayakta tutmak. Buradan çağrıda mevcut peyda etmek istiyorum. Yaşadığımız herhangi ortak vasilik tuzağının arkasında bu oyunun izlerini görebilirsiniz. Bu oyunu 20 yılda nite bozduysak 2023'te de ortak kat elan bozacağız. Hiçbir kuvvet iri Türkiye'ye bariyer olamayacak” halinde konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray38102+66
2Fenerbahçe3899+68
3Trabzonspor3867+19
4Başakşehir FK3861+14
5Kasımpaşa3856-3
6Beşiktaş3856+5
7Sivasspor3854-7
8Alanyaspor3852+3
9Çaykur Rizespor3850-10
10Antalyaspor3849-5
11Gaziantep FK3844-7
12Adana Demirspor3844-7
13Samsunspor3843-10
14Kayserispor3842-13
15Hatayspor3841-7
16Konyaspor3841-13
17MKE Ankaragücü3840-6
18Fatih Karagümrük3840-3
19Pendikspor3837-31
20İstanbulspor3816-53
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ