USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Çamaşır makinesinin arkasına saklanan göçmen böyle yakalandı

Van'da manşet ekiplerince planlı 50 ayrı operasyonda 20 aranjör tutuklanırken, çamaşır makinesinin arkasına saklanan birlikte göçmen ise polisin dikkati sebebiyle yakalandı.

Çamaşır makinesinin arkasına saklanan göçmen böyle yakalandı
17-01-2022 09:19

Van Emniyet Müdürlüğünden meydana getirilen açıklamada, il genelinde "Göçmen Kaçakçılığı ve İnsan Ticareti" eden şahıs/şahısların deşifresine ve ağır aksak göçmenlerin yakalanmasına müteveccih kendisine meydana getirilen çalışmaların geceli gündüzlü bitmeme etmiş bulunduğu belirtildi.

Açıklamada, “16 Ocak 2022 tarihinde ilimiz İpekyolu ilçesinde belirleme edilen müşterek eve meydana getirilen operasyonda; 8 ağır aksak göçmen kişi yakalanmış, regülatör bulunduğu belirleme edilen 3 zanlı kişi (2 Afgan uyruklu) karşı adli muamele başlatılmıştır. Ev kiralamada kullandıkları belirleme edilen 2 adat gerçek olmayan durma müsaade belgesine de el konulmuştur” denildi.

Açıklamada, 1-16 Ocak tarihleri ortada il genelinde 50 düzenlenen ameliyat yapıldığı da belirtilerek, “Yapılan operasyonlarda; 71 regülatör kişi karşı adli muamele yapılmış. 28 vasıtaya el konulmuş ve
20 kişi tutuklanmıştır. Araç, ev ve otel malikleri ile organizatörlere mecmu 615 bin 191 TL yönetimsel dünyalık cezası uygulanmıştır” ifadeleri kullanıldı.

Operasyonda çamaşır makinesinin arkasına saklanan müşterek göçmen ise polislerin dikkati yardımıyla yakalandı.

Yunus Tuğrul
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ