USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Büyükçekmece'de alkollü sürücü restorana daldı, ortalık savaş alanına karıştı

Büyükçekmece'de alkollü bulunduğu öğrenilen eş sürücü yönelteç hakimiyetini kaybederek taraf tarafta mevcut çorbacı restoran ve börekçi salonuna daldı. Bu tam dışarıda mevcut dü mahalle bekçisi de bol yaralandı. Savaş alanına dönen restoran ve börekçi salonun da iri mik

Büyükçekmece'de alkollü sürücü restorana daldı, ortalık savaş alanına karıştı
13-12-2021 07:52

Olay sayaç 22.45'te Büyükçekmece Fatih Mahallesi E-5 Karayolu yanı sıra mevcut restoranda meydana geldi. Edinilen bilgiye layıkıyla idaresindeki 34 HR 3210 plakalı araba 2,03 promil alkollü bulunduğu öğrenilen sürücüsünün yönelteç hakimiyetini kaybetmesi kararı yoldan çıkarak taraf tarafta mevcut börekçi salonu ve restorana daldı.

Bu esnada dışarıda aşındırmak yiyici dü mahalle bekçisi de yaralandı. Kazanın bulunduğunu görenler hali manşet ve esenlik ekiplerine salık verdi. İhbar karşı fenomen namına mevrut esenlik ekipleri, yaralının dü mahalle bekçisini cankurtaran ile hastaneye götürdü. İki mahalle bekçisinin ferah halde yaralandığı öğrenildi.

Börekçi salonu ve restoranda ise şişman hasar meydana geldi. Ön salonda mevcut masaların ile sandalyelerin kırıldığı gözlemlenmekteyken dü mekanında camlarının kırıldığı görüldü. İki mekanda şişman miktarda maddesel hasarın oluştu.
Yaşanan ilçe ile ilişik tetkik başlatıldı.

Davut Has - Mehmet Furkan Doğan - Volkan Kayalar
 

İLGİLİ HABER
Kozanda art arda dü ayrı deprem Kozan’da art arda dü ayrı deprem
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ