USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Beşiktaş’a yeni takım otobüsü

Beşiktaş Futbol Takımı'nın kullanacağı yeni otobüs siyah-beyazlı kulübe konfirmasyon edildi.

Beşiktaş’a yeni takım otobüsü
12-11-2021 13:06

Beşiktaş Futbol Takımı'nın yeni otobüsünü içeren sponsorluk töreni Vodafone Park'ta gerçekleşti. Toplantıya Beşiktaş Genel Sekreteri ve İcra Kurulu Başkanı Mesut Urgancılar ve TEMSA CEO'su Tolga Kaan Doğancıoğlu katıldı.

Bu hafta sponsorluklar düşüncesince çoğalan ortak haftada olduklarını tamlayan Mesut Urgancılar, "Bu yolculuğumuzun 8. yılı. Her bölgede bitmeme ediyor. Tüm sporcuların fiziksel nitelikleri değişik bulunduğu düşüncesince otobüslerin iç dizaynı farklı. Bunun düşüncesince de teşekkürname ediyoruz. Geçen zaman TEMSA'nın bizlere elde etmiş bulunduğu maliyet 5 milyon TL civarındaydı. Sporda mali sürdürebilirliklerde sponsorluklar eğer olmazsa olmaz. Tüm sponsorluklarımız düşüncesince gerçek bulunan her daim bu arada bu yolculuğun tadını çıkarmak. Otobüsün masrafları, personel arkadaşların tüm sponsorumuz kabilinden karşılanıyor. Bu da iş birliğimizde yeni ortak adım" sanarak konuştu.

Yeni sponsorluk emek harcamaları düşüncesince ise Urgancılar, "Şu anda artıdayız. Önümüzdeki süreçte yarınları tekvin isminde etraflıca kesiksiz sponsorluk çalışmalarımız var. Yakında, ortak sene içinde bizler baş başa yaşayacağız" dedi.
Konuşmaların arkası sıra stadyumun uğrunda yeni otobüsün tasdik yapıldı.

Oğuzhan Ort - Ozan Buğra Koşar - Mehmet Şirin Topaloğlu
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ