USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Bakasetas: 'Takımın hedefleri için yaşayan ve bunun için mücadele eden bir kişiyim'

Trabzonspor'un Yunan futbolcusu Anastasios Bakasetas, takımın hedeflerini gerçekleştirmesi için yaşayan, bunun için mücadele eden bir tanesi bulunduğunu belirterek, bu zaman ehemmiyetli başarılar hedeflediklerini söyledi.

Bakasetas: 'Takımın hedefleri için yaşayan ve bunun için mücadele eden bir kişiyim'
14-10-2021 21:35
Çocukluk hayalini gerçekleştirmiş meraklı bir topçu bulunduğunu tamlayan Trabzonspor'un Yunan futbolcusu Bakasetas, bordo-mavili kulübün komünikasyon araçları merkezine mülakat vererek hedeflerini ve düşlerini anlattı.

Bu senenin kendileri için aşırı ehemmiyetli bir saat bulunduğunu tamlayan Bakasetas, "Bu sezonun böylecene ehemmiyetli başarılar kazanmayı hedefliyoruz. Öncelikli gayem rastgele devir o başarıları kazanabilmek olacak. Trabzonspor taraftarlarına o mutluluğu verebilmek istiyoruz. Sezon böylecene rastgele daim bu arada abat gelişmek ve bu hedefleri bu arada gerçekleştirebilmek istiyoruz" dedi.

Yunanlı futbolcu, gelecekle ait hedefleriyle ait şekilde ise şunları söyledi:

"Eğer bu hedefler gerçekleşirse ve işler istediğimiz kadar giderse, şayet Trabzonspor da benden ehemmiyetli bir avantaj sağlayacak olursa elbette ki Avrupa'nın ehemmiyetli takımlarından birinde oynamayı hedefleyebilirim. Çünkü aktör şekilde ve bir insanoğlu şekilde rastgele devir limitlerini görmeyi deneyen, limitlerinin neresi bulunduğunu öğrenmeye etkin birisiyimdir. Dolayısıyla da şayet pakt benden bir avantaj sağlayacaksa ve bu arada başarılar kazandıktan sonradan ego de Avrupa'nın ehemmiyetli kulüplerinden birinde oynamayı istiyorum. Ancak rastgele devir bahsettiğim kadar ego bu kulübün bana verdiği rastgele şeyden ötürü bu kulübe müteşekkirim. Şu an Trabzonspor' da olmaktan ötürü da aşırı mutluyum ancak söylediğim kadar işler istediğimiz kadar giderse rastgele obje dobra giderse ego de hakeza bir fırsatı deneyebilirim" dedi.

"Takımın hedefleri için yaşayan biriyim"

Futbolla yaşayan, rastgele devir futbolu, henüz iyi elbette olabilirim niteleyerek düşenin biri şekilde kendini tanımlayan kalburüstü futbolcu, "Hırslı, ortalık içinde, antrenmanda yahut rastgele nerede olursa olsun elinden gelenin en iyisini hazırlamaya çalışan, takımın hedeflerini yapmak için yaşayan ve bunun için mücadele eden biriyim. Benim gayem rastgele devir düzeltmek ve rastgele daim bu hedef için uğraşırım" halinde konuştu.

"Kendimi Trabzon şehrinden biri kadar hissediyorum"

Yunan futbolcu, Trabzon'da alışamadığı ve ya beğenmediği bir şeyin olmadığını da belirterek, "Çünkü ego de kendimi Trabzon şehrinden biri kadar hissediyorum. Buraya geldiğim geçmiş andan itibaren müşterilerini aşırı henüz iyi anlayabiliyorum. Çünkü benzeri özelliklere eş bir kişiliğe sahibim. Burada insanoğlu az buçuk henüz normalden henüz aceleci sinirlenebiliyorlar ayrıca sinirlenmeleri için rastgele bir sebep olmasa bile menfaatlerini çabucak aşırı sinirlenmiş bulabiliyorlar. Bunun gerçekte iklim durumuyla ilgili bulunduğunu düşünüyorum (Gülüyor). Çünkü çabucak iklim güneşliyken çabucak ayrıksı bir iklim durumuyla karşılaşabiliyorsunuz. Bunu anlayabiliyorum gerçekte ego de hakeza birisiyim" ifadelerini kullandı.

"Her şeyi sınırlarda, limitlerde yaşam sürmeyi dost birisiyim"

Trabzon'da kişilerin tutkularıyla yaşadığını tamlayan 28 yaşındaki futbolcu, "Şehrin içre dolaştığınız devir Trabzonspor'un kalburüstü olup olmadığını anlayabiliyorsunuz. İnsanların yüzündeki o ifadelerden Trabzonspor'un kazanıp kazanmadığını görebiliyorsunuz. Bazı yıllarda ihtimal gereğinden bir tomar tepkiler verebiliyorlar. Ben de hakeza biriyim aslında. O nedenden hiçbir yabancılık çekmiyorum. Bunun bir dava oluşturmadığını düşünüyorum. Çünkü rastgele şeyi sınırlarda, limitlerde yaşam sürmeyi dost birisiyimdir. Trabzon insanının da hakeza bulunduğunu düşünüyorum. Hem mutluluğu hem ihtimal de siniri, öfkeyi birlik anlamıyla sınırlarda ayrıca sınırların da ötesinde yaşayabiliyorlar. Ancak söylediğim kadar bunu garipsemiyorum. Hatta ego de hakeza biri olduğum için adaptasyonum dair da araştırma görevlisi bulunduğunu düşünüyorum hakeza unsurların" niteleyerek konuştu.

"İlk anda aklıma mevrut bir kişi yok, ihtimal James Rodriguez adını verebilirim"

Bakasetas, aldatmaca seçimi şekilde ise kendini James Rodriguez'i andıran gördüğünü tabir ederek, "Sorunuzun geçmiş anda yanıtı az buçuk zor. Çünkü düşündüğümde geçmiş anda aklıma mevrut bir kişi yok, ihtimal James Rodriguez adını verebilirim. Tamamen benzemesek de söylediğim kadar onun haricinde kişi tarzıma andıran bulduğum geçmiş anda aktör şekilde aklıma biri gelmiyor" açıklamasında bulundu.

Yunan futbolcularının çoğunun Türkiye'de kalburüstü bulunduğunu dile getiren Bakasetas, "Ben bunu kültürümüzdeki eş noktalara bağlıyorum. Çünkü hars şekilde birbirine andıran dü ülkeden bahsediyoruz ve Yunan oyuncularımız buraya geldiklerinde uyarlanmış olmalarında rastgele bir başağrısı yaşamıyorlar. Kültürün gerçekte az henüz tamamını bildiklerinden ötürü henüz aceleci halde buraya uyarlanmış olabiliyorlar. Bütün Yunan oyuncularla haberleşme halindeyim ve hepsinin de burada olmaktan ötürü aşırı bahtiyar olduklarını söyleyebilirim. Hepsi hem taraftarlardan iri bir muhabbet görüyorlar bununla birlikte bu arada çalışmış oldukları hocalarından ve kol arkadaşlarından gördükleri bu muhabbet ve desteğin karşılığını verebilmeye çalışıyorlar" halinde konuştu.

"Abdullar Avcı, ortalık içre bana hürriyet verdi"

Yunan futbolcu, Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın ortalık bünyesinde namına hürriyet verdiğini belirterek, "Burada olmamın en ehemmiyetli nedenlerinden biri de kendisi. Çünkü benim burada olmamı hakkıyla talip kişilerden biri kendisiydi. Geldiğim geçmiş andan itibaren hem bana tutum türü hem bana konuştukları ve ayrımsız halde de ortalık içre bana verdiği hürriyet ve bana verdiği inanma yardımıyla kalburüstü olabildiğimizi düşünüyorum. Aslında doğrusu neticeler ve elde ettiğimiz başarılarda Abdullah Avcı'nın başarısını ve bu arada kazandığımız başarıları yegâne başına tabir edebiliyor. Ancak çaker elbette ki hem nakil sürecimde bununla birlikte şu an bu arada çalıştığımız bu ortamda hocamıza teşekkürname etmeliyim. Aslında ortalık içre ihtiyacım bulunan şeyleri bana verdi. Saha içerisindeki hürriyet bununla birlikte o verdiği bana inanma yardımıyla iyi bir emek vermek ortamı yakaladığımızı düşünüyorum. Geldiğim geçmiş andan itibaren de bana rastgele daim yunak ve andıran davrandı kendisi" niteleyerek laflarını tamamladı.

Gökmen Şahin

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray38102+66
2Fenerbahçe3899+68
3Trabzonspor3867+19
4Başakşehir FK3861+14
5Kasımpaşa3856-3
6Beşiktaş3856+5
7Sivasspor3854-7
8Alanyaspor3852+3
9Çaykur Rizespor3850-10
10Antalyaspor3849-5
11Gaziantep FK3844-7
12Adana Demirspor3844-7
13Samsunspor3843-10
14Kayserispor3842-13
15Hatayspor3841-7
16Konyaspor3841-13
17MKE Ankaragücü3840-6
18Fatih Karagümrük3840-3
19Pendikspor3837-31
20İstanbulspor3816-53
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ