USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş: Ümitsizliğe kapılmaya katiyen arazi yok

AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş, "Ümitsizliğe kapılmaya katiyen arazi yok, Kaf Dağı'nın arkasındaki o hayallere kapılarak Türkiye'nin rastgele ne müşterek biçimde saat kaybetmesine lüzum namevcut diyorum." dedi.

AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş: Ümitsizliğe kapılmaya katiyen arazi yok
11-12-2021 16:29
Trabzon

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, "Ümitsizliğe kapılmaya katiyen toprak yok, ne yaptığını bilmeyenlerin, ne yapacağını bilmeyenlerin görüntü dünyasına, Kaf Dağı'nın arkasındaki o hayallere kapılarak Türkiye'nin rastgele ne müşterek biçimde sayaç kaybetmesine lazım bulunmayan diyorum." dedi.

Partisinin, Mustafa Kemal Atatürk Alanı'ndaki İl Başkanlığını ziyaret fail Kurtulmuş, İl Başkanı Sezgin Mumcu'dan teşkilatın çalışmalarına bağlı bilim aldı, izzetinefis defterini imzaladı.

Trabzon'da dü gündür bitmeme fail programlarına bağlı gazetecilere bilim sağlayan Kurtulmuş, programlarda Trabzon'un tamamını asimilasyon fail değişik topluluklarla görüşme, dertleşme olanağı bulduklarını aktardı. Kurtulmuş, AK Parti'nin hepsi kademeleri ile Türkiye'nin rastgele durumunda günün 24 saatini milletle beraberce nâkil müşterek kavrayış ortamında siyasete bitmeme ettiğini belirterek şu biçimde konuştu:

"Biz tek devir fildişi rengi rengi kulelerde oturarak siyasa yapmadık. Biz tek devir Kaf Dağı'nın arkasındaki hayalleri satarak da siyasa yapmadık. Hayatın realiteleri içerisinde, günün gerçekleri içerisinde, yurttaşlarımızın gerekseme ve taleplerini en dobra biçimde anlamaya ve buradan neticeler çıkarmaya hız fail ve bunun düşüncesince de rastgele seçimde milletin sandıktan şişman müşterek biçimde destekleyerek çıkartmış bulunduğu müşterek siyasetçi hareketiz. Milletimizin beklentilerini biliyoruz, farkındayız, kimi sıkıntılarımızın bulunduğunun da farkındayız fakat milletimiz, 'Bu sıkıntıları gene çözecek bulunan AK Parti'dir' diyerek, 'Recep Tayyip Erdoğan'dır' niteleyerek bizlere bulunan itimatını tabir ediyor."

Siyasetteki anne amaçlarının halkın duasını, Allah'ın rızasını yöneltmek bulunduğunun altını çizen Kurtulmuş, "Buna mümin müşterek yığın namına koşullar ne olursa olsun, güçlükler ne olursa olsun Türkiye'nin içinden esbak bulunduğu süreçlerde ne badirelerle huzur karşıya kalırsak kalalım, tek niyetimizi ve moralimizi bozmadan, hedeflerimizden katiyen ödün vermeden, Türkiye'de milletimizin geleceği ile ilgilendiren ortaya koymuş olduğumuz şişman hedeflerimizi, hayallerimizi güncelleyerek yolumuza bitmeme ediyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

"Her bilinçlilik inşallah baş döndürücü hâlâ dobra olacak"

Numan Kurtulmuş, dü asliye hedefleri olduğuna dikkati çekerek şu biçimde bitmeme etti:

"Bunlardan bir tanesi Türkiye'nin içerisine dönük, milletimize huzur 84 milyon vatandaşımıza huzur sorumluluğumuz bulunan baştan güçlü, şişman Türkiye'yi ihdas kılmak idealidir. Ekonomiden içtimai yaşama kadar, aut politikadan Türkiye'nin sanayideki büyümesine kadar, Türkiye'nin ilkin ulusal savaş sanayisindeki güçlüğünden, çarşının pazarın baş döndürücü çelimli müşterek biçimde ayakta durmasına denli kısaca tezgahın dağılmamasına denli rastgele bölgede baş döndürücü çelimli müşterek Türkiye'yi kurarak yolumuza sürdürmek hedefimizi sürdürüyoruz, takip edeni oluyoruz. Özellikle bu istikamette yurttaşlarımızın bizlerden beklentilerini de en dobra biçimde kulaktan karşılamaya hız ediyoruz."

İkinci hedeflerinin ise dört başı mamur dünyaya, insanlığa huzur bulunan sorumlulukları bulunduğunu vurgulayan Kurtulmuş, "O da hakkaniyetli, adaletli, yeryüzünde dört başı mamur milletlerin hakkıyla baş döndürücü dobra müşterek biçimde asimilasyon edilmiş bulunduğu toy müşterek toptan sistemin kurulması, adil müşterek sistemin kurulması kısaca 'Dünya beşten büyüktür.' niteleyerek özetlediğimiz, hayattaki adaletli, merhametli, hakkaniyetli müşterek evren sisteminin hem kazançlı manada hem siyasetçi manada kurulmasının zorunlu bulunduğu mevzusundaki görüşlerimizdir ve bu istikametteki yürüyüşümüzdür." dedi.

Kurtulmuş, tarihin özeti bulunan şehirlerinden Trabzon'da konuştuklarını anımsatarak şunları kaydetti:

"Bizim medeniyetimize uygun çelimli müşterek Türkiye'yi kurabilmek rastgele devir düşüncesince misyonumuz evet ve bundan katiyen vazgeçmedik. Trabzon'da gördüğümüz bu destekten, buradaki müspet açıktan ötürü da Trabzon halkımıza siz değerli ziyaretçilerimizin vesilesiyle müşterek kez hâlâ selamlarımızı, hürmetlerimizi tabir ediyorum. Her bilinçlilik inşallah baş döndürücü hâlâ dobra olacak. Ümitsizliğe kapılmaya katiyen toprak yok, ne yaptığını bilmeyenlerin, ne yapacağını bilmeyenlerin görüntü dünyasına, Kaf Dağı'nın arkasındaki o hayallere kapılarak Türkiye'nin rastgele ne müşterek biçimde sayaç kaybetmesine lazım bulunmayan diyorum. 2023'te milletimizin desteğiyle baş döndürücü çelimli müşterek biçimde Sayın Cumhurbaşkanı'mızı baştan cumhur reisi namına seçerek, AK Parti'yi de bariz açıklık müşterek numara fırka namına sandıklardan çıkararak yolumuza bitmeme edeceğiz."

Numan Kurtulmuş, hâlâ sonraları kuruluş personelleri ve kaymakamlık şehremaneti başkanlarının da katılımıyla basına gizli derinti gerçekleştirdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray38102+66
2Fenerbahçe3899+68
3Trabzonspor3867+19
4Başakşehir FK3861+14
5Kasımpaşa3856-3
6Beşiktaş3856+5
7Sivasspor3854-7
8Alanyaspor3852+3
9Çaykur Rizespor3850-10
10Antalyaspor3849-5
11Gaziantep FK3844-7
12Adana Demirspor3844-7
13Samsunspor3843-10
14Kayserispor3842-13
15Hatayspor3841-7
16Konyaspor3841-13
17MKE Ankaragücü3840-6
18Fatih Karagümrük3840-3
19Pendikspor3837-31
20İstanbulspor3816-53
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ