USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

AGCO, Bursa Tarım Fuarı’na ödüllü traktörleri ve yeni yerli modelleriyle katılıyor

AGCO'nun kurulduğundan beri ekincilik üreticilerinin gereksinimlerine akıllıca makineler imar etmek düşüncesince Ar-Ge'ye ehemmiyet verdiğini tamlayan AGCO Türkiye Genel Müdürü Mete Has, “Başarılı ekincilik makinelerimizi evren ile bire bir anda Türk çiftçisine de sunarak, Tür

AGCO, Bursa Tarım Fuarı’na ödüllü traktörleri ve yeni yerli modelleriyle katılıyor
06-10-2021 10:19

Tarım makineleri bölgesinde evren liderlerinden AGCO, “Bursa Tarım Fuarı”nda evren çapında markası Massey Ferguson'un üç ödül çabucak düzlük MF 8S'in de aralarında bulunmuş yer aldığı en yeni traktör serilerini çiftçilere tanıtacak. AGCO, 2020 yılının Mart ayından beri katılmış yer aldığı evvel fuar bulunan Bursa Tarım Fuarı'nda, dünyada yer aldığı neredeyse Türkiye'deki çiftçilerin de en güvenilmiş yer aldığı markalar ortada yer düzlük Massey Ferguson'un pandemi zamanında tanıtımını sayısal adına icra ettiği MF 8S ve MF 5S serilerinin yanı sıra, üretimi Manisa Fabrikası'da meydana getirilen 48-75 hp arası güçlerdeki MF 200-MF2600 traktörlerinden yeni Commonrail motorlu MF 2630 MR (65 hp) ve MF2635 MR (75 hp) ile yer alacak. Fuarda başkaca 48-245 hp arası traktör serileri, biçerdöver ve silindirsel denktaş makinesi neredeyse akıbet uygulayım bilimi mahsul grupları da tanıtılacak.

AGCO'nun fuardaki sergilik düzenlemesi, bu sene pandemi koşulları gözetilerek yapılırken, hem bayi çalışanlarını, bununla ortak ziyaretçileri esirgemek amacıyla da hususi önlemler alındı.

“Türkiye'de en baş döndürücü aşina ve itimatlı markayız”
Bursa Tarım Fuarı'nda ekincilik üreticilerine Massey Ferguson'un onların gereksinimlerine mucibince mutasavver ve mükemmelleştirilmiş en yeni ekincilik makinelerini sunacaklarını kaydeden AGCO Türkiye Genel Müdürü Mete Has, AGCO'nun tarımda şimdiki gereksinimlere mevzun yeni makineler yükseltmek amacıyla Ar-Ge'ye salname tahminî 400 milyon dolar ayırdığını vurguladı.

AGCO'nun toptan ekincilik makineleri sektöründe ehemmiyetli müşterek çelim bulunduğunun altını çizen Mete Has, "Massey Ferguson markamızın güzel serilerini evren ile ayrımsız anda Türk çiftçisine de sunarak, Türkiye'de en baş döndürücü aşina ve itimatlı bellik olmaya bitmeme ediyoruz. Yeni teknolojiler geliştirerek istihsal ve verimliliğe ulama sağlamayı hedefliyoruz. Tüm bu çabalarımızın karşılığını da hem ekincilik üreticisinin bizlere güveniyle bununla ortak arsıulusal çapta kazandığımız prestijli ödüllerle alıyoruz” niteleyerek konuştu.

“Yılın Traktörü” ve “Red Dot Award En İyi Tasarım” ödüllerini aldı
Mete Has, fuarda yer takanak mamüllerinden Massey Ferguson'un 7 salname derinliğine müşterek ihya döneminin arkası sıra pazara sunmuş yer aldığı “MF 8S Serisi” traktörlerinin, çokbilmiş ve sürdürülebilir ekincilik düşüncesince konfor ve gümrahlık getirdiğini belirtti. Tanıtımı evren çapında mevhum ortamda meydana gelen seride yer düzlük yeni soy sop traktörlerin, uydu-internet bağlantılı, çiftçiye çokbilmiş ekincilik teknolojilerinin faydalarını sunan kaslı müşterek kullanıcı deneyimi sağladığını kaydeden AGCO Türkiye Genel Müdürü Has, laflarını şöyleki sürdürdü:

“MF 8S Serisindeki akıbet uygulayım bilimi ürünü sistemler ve donanımlar, hem girintisiz çıkıntısız ve inanılır kullanımıyla öne çıkıyor, bununla ortak şümullü müşterek saf peyk ve genel ağ madun yapısına ehil birlik irtibatlı hizmetlerle sunularak ekincilik üreticisi düşüncesince verimliliği ehemmiyetli seviyede artırıp maliyeti düşürüyor. Aldığı arsıulusal ödüllerle başarısını ispatlayan MF 8S Serisinin “MF8S. 265 Dyna E-Power Exclusive” modeli, 2021 yılının traktörü (TOTY) ve “2020 En İyi Küresel Dijital Lansmanı” ödüllerini aldı. MF 8S Serisi, üçüncü prestijli ödülünü de RedDot Award ile kazandı. Uluslararası jürinin, 60'tan müşterek tomar ülkeden binlerce müracaat ortada icra ettiği kıymetlendirme sonucu, MF 8S serisi, En İyi Tasarım Ödülü ‘RedDot Award: Product Design 2021 Award'a müstahak görüldü. MF 8S Serisi ile traktör tasarımında yeni müşterek devri tanımlıyoruz.”

MF 5S Serisi de “Yılın Traktörü” Adayı
Fuarda tüketiciyle buluşturulacak MF 5S Serisi'nin de sayısal tanıtım ile tanıtıldığını tamlayan Mete Has, “MF 5 S Serisi, bu sene gerçekleşecek TOTY Best Utility branşında da 5S.145 Dyna-6 ile 2022 yılının traktörü olmaya aday. Mandıracılık, hayvancılık ve toprak tarımında faziletkâr performansı bağan maliyetle sunan MF 5S Serisi, MF 8S serisinde sağlanan kaslı kullanıcı deneyimini sunmaya bitmeme ediyor” dedi.

Mete Has, fuarda Massey Ferguson'un Manisa Fabrikası'nda imal edilen ve Avrupa Birliği yeni asayiş yönetmeliklerine mucibince güncellenen modellerinden MF 2630 MR (65 hp) ve MF 2635 MR (75 hp) Serisi traktörlerin ve 48-245 hp arası traktör serileri, biçerdöver, silindirsel denktaş makinesi neredeyse akıbet uygulayım bilimi mahsul gruplarının da ekincilik üreticileriyle buluşturulacağı bilgisini verdi.

Massey Ferguson, “Bornto Farm” etkinliğinde dünyanın ciharıyek yanından çiftçilerle müşterek araya geldi
AGCO'nun gelişigüzel devir çiftçilerin ve ekincilik üreticilerinin arzu ve gereksinimlerine duyar müşterek bellik bulunduğunun altını çizen Mete Has, bu amaçla Massey Ferguson kabilinden endamsız müddet ilkin planlı müşterek rençperlik kutlaması niteliğindeki “Bornto Farm” etkinliğinde, dünyanın ciharıyek yanından çiftçilerle müşterek araya geldiklerini ve onları dinlediklerini kaydetti.

Mete Has, “Bu etkinlikte, Massey Ferguson'un çiftçilerin talepleri ve gereksinimleri doğrultusunda tasarlanan 7 yeni tarımsal çokbilmiş otomobil ve yeni sayısal hizmetleri de tanıtıldı. Temel hedef gelişigüzel devir kalan popülasyon düşüncesince sürdürülebilir ve nitelikli besin üretimine katkıda bulunmak. Bornto Farm'da tanıtılan yeni makineler ve sayısal hizmetlerin tümü, çiftçiler düşüncesince en güzel kıymeti sağlayıcı törensiz ve inanılır müşterek repertuvar sunuyor. Tümü, ‘çiftçinin önceliği' ismini verdiğimiz müşterek saf dizayn özelliğiyle destekleniyor. Türkiye adına bu sayısal lansmanda en faziletkâr delege sayısı ile gene şef adına tamamladık” niteleyerek konuştu.

MF 8S serisi, gelişigüzel bölgede yenilikçi dizaynlar sunuyor
Toplam 6 modelden oluşan müşterek mahsul yelpazesini içeren MF 8S serisi; motor, kabin, şanzımanlar ve nakil organlarının yanı sıra, yeni kontroller ve irtibatlı teknolojiler neredeyse gelişigüzel bölgede yenilikçi dizaynlar sunuyor.

Yüksek standartlarıyla ürüne ayrılan bütçenin karşılığını ziyadesiyle sağlayan MF 8S Serisi traktörler, ayrımlı hasiyet paketleri ile beraberce gelerek, kullanıcının hoppadak gerekseme duyduğu özelliklere ifa yapmasına olanak veriyor. Motoru kabinden ayıran, gürültüden, ısıdan ve titreşimden yalıtan 24 santimetrelik mesafesiyle nazirsiz “Protect-U” dizaynı ise, MF 8S Serisi traktörleri öbürlerinden ayıran gerçek hasiyet adına öne çıkıyor. MF 8S Serisi, 205hp ile 305hp ortada altı model seçeneği sunuyor. Bu seride hepsi traktörler, "Motor Gücü Yönetimi" özelliğiyle 20 hp extra çelim imkânı veriyor.

MF 8S Serisinin tüketicilere sürülmesiyle Massey Ferguson, çiftçilerin işlerini hâlâ çarpıcı müşterek halde yönetmelerine esirgemek düşüncesince akıbet uygulayım bilimi ürünü makineleri şümullü müşterek birlik irtibatlı misyon yelpazesiyle birleştirerek, sonunda çağdaş ve sürdürülebilir çiftçiliğin taleplerini karşılıyor.

MF 8S Serisi, akıbet adına 285 ve 305 hp gücündeki dü yeni traktörü filosunu zenginleştirirken, başkaca serinin hepsi traktörlerinde bundan böyle Dyna-VT Süper EKO daim değişebilir şanzıman seçeneği bulunuyor.

MF 5S, hayvancılık ve toprak tarımında kullanma kolaylığı sağlıyor
Görüş alanıyla sınıfının en iyisi bulunan MF 5S serisi traktörler, 4 metrelik kan dolaşımı dairesi yarıçapı, en ters bükülmüş kibirli bozuk ve tatbik özelliklerle erdemli ön yükleyici traktörler adına biliniyor. Toplam 5 yeni traktörden oluşan MF 5S Serisi, başkaca hâlâ müşterek tomar nakil kapasitesi ve hâlâ faziletkâr bekletme kapasitesi ile tarlada ve yolda çelimli başarım sergiliyor. Tümü 105 hp'den yeni 145 hp'ye denli azamî çelim sunan dört silindirli motorlarla donatılan yeni traktörler, Essential, Efficient ve Exclusive adına üç tesisat paketi seviyesi seçeneği ile satışa sunuluyor. Yeni traktörlerde, en akıbet uygulayım bilimi ürünü, kullanması havadan çokbilmiş ekincilik teknolojilerinden yılgı arama sistemleri de engelleme peyda etmek neredeyse müşterek saf alternatif de sağlanıyor.

Çok taraflı müşterek hızlı bulunan MF 5S, faziletkâr performans, konfor ve çevikliği, bu seriyi en çağdaş ön yükleyicili traktör serisi fail hususi niteliklerle birleştiriyor. Tarla tarımında, hayvancılık veya mandıra çiftliklerinde kullanılmak düşüncesince baş döndürücü akla yatkın olan, basit, güvenilir, konforlu, baş döndürücü taraflı ve güzel kuvvetli bu traktörler, çağdaş çiftçilerin gerekseme duyduğu performansı bağan pres maliyetleriyle sunuyor.

Manisa'da imal edilen MF 2630 MR ve MF 2635 MR evvel kere çiftçilerle buluşacak
AGCO'nun Bursa Tarım Fuarı'nda yer takanak öbür ürünleri de Manisa'daki fabrikasında imal edilen yeni traktörleri olacak. Çevreci motoru (Stage 3B) ve AB Güvenlik Ana Yönetmeliğine akla yatkın adına imal edilmeye başlanan modellerden, 65 ve 75 hp gücündeki MF 2600 MR serisi, evvel kere Bursa Tarım Fuarı'nda çiftçiler ile buluştu.
Yeni modellerin nitelikleri şöyle;

Stage IIIB Common-Rail Motor (daha çevreci ve elektronik kontrollü müşterek motordur)
Dijital belirtke paneli (evrensel ölçün işaretler ile gündüz ışığı altında bile hâlâ okunaklı olmasını sağlar ve arttırma sürüş bilgilerini verir)
Koltuk sensörü (operatörün sığırtmaç koltuğundan kalması biçiminde sürüşü ve PTO kullanımını keser)
Elektro-hidrolik kumandalı 4WD, PTO ve Diferansiyel Kilidi (manuel kullanıma mucibince hâlâ amelî ve konforlu kullanma sağlar)
Akü anne şalteri (tüm çarpıcılık akımını asayiş gayeli keser)
Kilitlenebilir bozuk (yetkisiz insanların müdahalesini önler)
Her dü yanda koşa aynalar (operatörün taraf görmez noktaları görmesini sağlar)
3 noktadan temaslı tutamaklar (kabine hâlâ emniyetli gerileyiş ve biniş sağlar)
Koruyucu muhafazalar (operatörün dek etmesi beklenen ısı kaynakları asayiş gayeli yalıtılmıştır)
‘E' musaddak lastikler (daha müşterek tomar asayiş bildirme eder)

Samet Doğru

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ