KKTC’nin yerli otomobili GÜNSEL, metaverse dünyasında yerini aldı

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde geliştirilen Akdeniz'in elektrikli otomobil markası GÜNSEL, yükselen metaverse platformlarından Decentraland'de açacağı Showroom'u ile mevhum realite evrenine etap atıyor.

Teknoloji - 2 yıl önce

Dünyanın geleceğini şekillendirecek teknolojik gelişmeler ortada elektrikli otomobil ve Web 3.0'la yaşamımıza giren “metaverse” ön plana çıkıyor. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde geliştirilen Akdeniz'in elektrikli otomobil markası GÜNSEL, yükselen metaverse platformlarından Decentraland'de satın almış olduğu yer hesabına düz yazı edeceği Showroom'u ile elektrikli otomobil deneyimini, en ehemmiyetli mevhum hakikat evrenlerinden birine taşıyarak, bu dü teknolojiyi birleştiriyor.

GÜNSEL Showroom Decentraland'de

Henüz evolüsyon etabında bulunan metaverse dünyasının, gelecekte kullanıcı deneyimlerini ve satın kabul etme alışkınlıklarını iri seviyede mevhum hakikat evrenine taşıması bekleniyor. GÜNSEL de Decentraland'de açacağı Showroom'u ile dizi istihsal öncesinde önceki modeli B9 ve ikinci modeli J9'u bu toy dünya üstünden dünya ile buluşturmayı amaçlıyor. GÜNSEL, hızla gelişen teknolojinin gelişimine koşut yerine metaverse evreninde yaşanacak ilerlemelerle birlikte, mevhum evrende araçlarla imtihan sürüşlerinin de yapılabileceği “GÜNSEL Etkileşim Merkezi” kurmayı da amaçlıyor.

Ethereum tabanlı fariza sağlayan Decentraland'de GÜNSEL NFT'lerinden satın meydan kullanıcılar, dizi üretime geçilmesiyle beraberce satışa çıkma bulunan GÜNSEL B9'lardan rüçhan alıntı hakkına da cemaat olacaklar.

Metaverse ile sınırlar ve duvarlar ortadan kalkıyor

İleride artırılmış hakikat özelliklerinin baş döndürücü henüz gelişeceği metaverse, markalar ve kullanıcılar düşüncesince asıl dünyanın sınırlarını ortadan kaldırıyor. Dünyanın değişik yerlerinden katı kullanıcının bire müşterek anda, mevhum karakterleri ile dünya malı göstereceği metaverse platformları elden iklim sınırlarını değil fiziki sınırlamaları ve duvarları da değersiz duruma getiriyor. Bu sebeple GÜNSEL, Decentraland'de ziyarete açacağı Showroom'unda fiziki duvarlardan kurtularak, kullanıcılara baş döndürücü henüz güzel ve sıkıntısız müşterek tetkik imkanı sunuyor.GÜNSEL Showroom'unda, gökçe ve firuze tonların Akdeniz'i; B9 ve J9'un üstünde yer almış olduğu ortam ise Kıbrıs adasını simgeliyor. Köprü halinde tasarlanan ortam üstündeki devir izleri ise GÜNSEL'in elektrikli arabalar üreteceğini ve KKTC'de doğan markanın dünya ile kurduğu bağları sembolize ediyor.

Prof. Dr. İrfan Suat Günsel: “GÜNSEL'imizi mevhum hakikat evrenleri üstünden dünyanın rastgele durumunda gizil kullanıcılarımızla buluşturacağız”

GÜNSEL'in, elektrikli otomobil devriminin müşterek parçası olarak, dünyanın geleceğini şekillendirecek bulunan girişimlerden birisi bulunduğunu kail Yakın Doğu Oluşumu Mütevelli Heyeti ve GÜNSEL Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. İrfan Suat Günsel, “Dünyanın doğacak 50 yılını şekillendirecek teknolojik gelişmelerden birisi de on paralık bittabi metaverse. Bu alanın en ehemmiyetli platformlarından Decentraland'de yer takanak GÜNSEL Showroom'u ile kılıç de, rastgele sabık çağ esneyen bu evrende yerimizi almış olduk” ifadelerini kullandı. Prof. Dr. Günsel, “Metaverse evrenleri, sınırları ortadan kaldırarak, asıl yaşamda dünyanın müşterek ucunda olsanız da, geliştirdiğiniz ürünü ve teknolojiyi dünyanın rastgele durumunda bire müşterek anda kullanıcılarla buluşturma imkanı sağlıyor. Markamızı mevhum hakikat evrenleri üstünden dünyanın rastgele durumunda gizil kullanıcılarımızla buluşturacağız” dedi.

Haftanın Öne Çıkanları

Arda Turan: 'Galatasaray için mücadele vermekten geri durmayacağım'

2022-01-09 17:17 - Spor

Akaryakıt istasyonundan yola çıkan otomobile tır çarptı: 5 ölü

2022-01-10 07:52 - Asayiş

Türkiye'nin 2021'de yaş meyve sebze ihracatı 3 bilyon doları geçti

2022-01-09 12:09 - Ekonomi

Sertab Erener, Edis ve Zeynep Bastık reklam filminde buluştu

2022-01-12 12:54 - Magazin

Kızlarına kavuşmayı beklerken 'kalben hamilelik', kucağına aldığında 'doğum anı'

2022-01-07 12:35 - Yaşam

İETT otobüsü kazaları ve İstanbulkart sorunu

2022-01-10 20:59 - Gündem

DSÖ: 'Omicron mutasyonu Delta’dan daha az şiddetli olsa da ‘hafif’ değil'

2022-01-06 20:52 - Dünya

Eski nişanlısı kabilinden maktul avukat Dilara Yıldız, sonuç yolculuğuna uğurlanıyor

2022-01-12 14:17 - Gündem

Milli gözlem uydusu İMECE, sonuç çeyrekte uzaya gönderilmeye amade olacak

2022-01-07 16:44 - Teknoloji

İlhan Palut: 'Kendi oyunumuzdan ayrılmamalıydık'

2022-01-09 18:13 - Spor

İlgili Haberler

ABD, Twitter'da iştirak içi belgeleri inceleyecek

12:09 - Teknoloji

TÜBİTAK'tan deprem bölgesindeki KOBİ'lere hususi "TEKNOÇABA" çağrısı

14:06 - Teknoloji

Hırvatistan'dan Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Merkezi'ne yukarı düzem ziyaret

00:07 - Teknoloji

Çin 44 teknoloji sektörünün 37'sinde ABD'nin uğrunda arazi alıyor

15:06 - Teknoloji

T3 Vakfı hile ve aktiflik çadırında geleceğe imge olmaya bitmeme ediyor

20:06 - Teknoloji

Günün Manşetleri

Kadın kooperatiflerine güzeşte sene 13,7 milyon teklik bağış sağlandı

13:06 - Ekonomi

Endonezya'da heyelanda ölenlerin sayısı 21'e yükseldi

12:08 - Dünya

Depremzede hanımlar 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde de üretime yardım sağlıyor

19:06 - Ekonomi

Mardin'in Midyat ilçesinde konuk edilen depremzede dallar düşüncesince sirk gösterisi yapıldı

18:07 - Gündem

Mahkemeden "Martı TAG" ve "Martı Motosiklet"e erişim engeli

17:07 - Gündem