Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan vatandaşlara teşekkür

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, benzeri Emine Erdoğan'la beraberce Kovid-19 testlerinin fazlalık çıkmasının arkası sıra toplumsal iletişim araçları üstünden "geçmiş olsun" temennilerini paylaşan vatandaşlara teşekkürname etti.

Gündem - 2 yıl önce

İstanbul

Vatandaşların paylaşımları beniz binleri bulurken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sosyal iletişim araçları hesabı üstünden bu temenniler düşüncesince teşekkürlerini iletti.

Sağ olun Erkan as kardeşim. Teşekkür ediyorum. Rabbim dualarınızı onama eylesin. https://t.co/0VAp2dGkoy

— Recep Tayyip Erdoğan (@RTErdogan) February 9, 2022

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Twitter'dan meydana getirdiği paylaşımda, "Annem elinde Kur'an 82 yaşında, ön günden buyana sana duacı reis." niteleyerek annesinin namına afsun etmiş olduğu videoyu paylaşan kullanıcıya cevap verdi. Erdoğan, "Kıymetli validenizin ellerinden öpüyor, hürmetlerimi sunuyorum. Dualarınızı on paralık kalık etmeyin." ifadelerini kullandı.

Erdoğan, çocuklarının, "Allah'ım, Cumhurbaşkanımıza etraflıca ömürler ver." niteleyerek afsun etmiş olduğu videoyu, "Yavruların duası seninle reis" ifadesiyle paylaşan anneye, "Her birinin gözlerinden öpüyorum bu dobra yavrularımızın. Sağ olun..." niteleyerek cevap verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Allah çabuk şifanızı versin, en havadan şekliyle atlatmanızı dilerim Sayın Cumhurbaşkanımız ve giranbaha benzeri Emine Hanım." ifadesi ile paylaşım karşıcı Nuray Kaya Doğan'a, "Nuray Hanım, dobra dileklerin ve mesajın düşüncesince aşırı fazla teşekkürname ediyor, selamlarımızı gönderiyorum." niteleyerek yazdı.

Kızının, "Tayyip dede, Allah size felah versin. Seni aşırı seviyorum, elleme ki varsın." söylediği videoyu, "Çok bulunmaz Cumhurbaşkanım, yavrumun da size mesajı var. Rabbim size ve eşinize şafi ismiyle felah versin. Allah düşüncesince sizi aşırı seviyoruz, Rabbim başımızdan kalık etmesin." ifadesiyle paylaşan hanıma Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yavrumuza maşallah. Rabbim kâffesi hastalarımıza şafi adı hürmetine çabuk şifalar armağan etsin. Sağ olun." cevabını verdi.

Erdoğan, namına ve benzeri Emine Erdoğan'a afsun fail Fatıma Zehra adlı kıza, "Fatıma Zehra kızım, kendin kabilinden dobra temennilerin düşüncesince teşekkürname ediyorum. Emine Hanım ile beraberce gözlerinden öpüyoruz seni..." ifadelerini kullandı.

Tuncay Ünal adlı hesabın, "Sayın Cumhurbaşkanım aşırı eski olsun, Rabbim şifalar versin. Ben, eşim, kızım Serra ve Şura sizlere ailece 'geçmiş olsun' dileklerimizi iletiyor ve afsun ediyoruz." paylaşımını Erdoğan, "Biz de Serra kızımızı aşırı seviyoruz, gözlerinden öpün yerimize... Eşinize ve ailenize selamlarımla..." biçiminde yanıtladı.

Erdoğan, namına felah isteyen Mehmet Emin Barslan'a yanıtında, "Mehmet Emin kardeşim, yararlı duaların düşüncesince aşırı teşekkürname ederim. Selam ve muhabbetlerimle..." ifadesini kullandı.

Cengiz Yılmaz adlı kullanıcının, "Canım kızımla eksiksiz dualarımız erkek babayiğit Cumhurbaşkanımızla beraberdir, size ve Emine Hanıma eski olsun Allah şifalar versin." paylaşımına Erdoğan, "Maşallah, kızımız ne dobra okuyor o duayı öyle… Çok teşekkürname ediyorum, esenleme ve muhabbetlerimle..." cevabını verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İrem Atılgan'ın "geçmiş olsun" dileğine, "Allah razı olsun İrem kızım, teşekkürname ederim. Dualarını kalık etme..." biçiminde yanıtladı.

Erdoğan, kızının afsun etmiş olduğu videoyu paylaşan Hızır Akyel'e, "Şırnak Silopi'de Eslem Akyel, Sayın Cumhurbaşkanımız ve benzeri düşüncesince felah dileklerinde buluyor, Allah çabuk şifalar versin inşallah." paylaşımına, "Eslem kızım aşırı teşekkürname ederim, Allah razı olsun... Şırnak Silopi'ye selamlar..." değerlendirmesini yaptı.

Haftanın Öne Çıkanları

Damızlık tosun 'Milky'den Sultansuyu Tarım İşletmesi'ne 1,25 milyon teklik katkı

2022-02-07 12:45 - Ekonomi

İBB’nin köprü inşaatı yarıda kaldı, derenin taşmasıyla seralar su altında kaldı

2022-02-08 16:29 - Gündem

'Anadolu Parsı' olmayı hedefleyen eş dağcı 50. tırmanışını Kırşehir'de yaptı

2022-02-07 12:13 - Yaşam

MSB, Kış Kartalı Harekatı'na eklenmiş olan uçakların kalkış görüntülerini paylaştı

2022-02-02 22:41 - Gündem

Mert Hakan 5 maç sonra 11'de

2022-02-08 21:18 - Spor

Filistin'de Kovid-19 dolayısıyla okullar dinlence edildi

2022-02-03 01:34 - Dünya

AB donarak ölen düzensiz göçmenlerle ilgilendiren Frontex, Europol'den de bilgelik isteyecek

2022-02-04 15:54 - Dünya

İzmir’in yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu

2022-02-09 08:18 - Gündem

Mardinli atlet koşarak yakalayamadığı başarıyı yayan elde etti

2022-02-04 14:10 - Spor

Binali Yıldırım: 'Cumhurbaşkanımızın ve eşinin sağlık halleri gayet iyi'

2022-02-06 18:04 - Politika

İlgili Haberler

Beşiktaş Barbaros Hayrettin Paşa İskelesi vakit 15.00'e denli işlev vermeyecek

12:08 - Gündem

Samsun açıklarında 3,8’lik deprem

10:07 - Gündem

Marmara Denizi'nde 3,9 büyüklüğünde deprem

09:07 - Gündem

'Kentsel dönüşümü beslemek gibi kira yardımını İstanbul'da 3 bin 500 liraya çıkarıy

02:07 - Gündem

Tarım ve orman sahalarında tensikat içeren anayasa teklifinin 11 maddesi onama edildi

01:07 - Gündem

Günün Manşetleri

Kadın kooperatiflerine güzeşte sene 13,7 milyon teklik bağış sağlandı

13:06 - Ekonomi

Endonezya'da heyelanda ölenlerin sayısı 21'e yükseldi

12:08 - Dünya

Depremzede hanımlar 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde de üretime yardım sağlıyor

19:06 - Ekonomi

Mardin'in Midyat ilçesinde konuk edilen depremzede dallar düşüncesince sirk gösterisi yapıldı

18:07 - Gündem

Mahkemeden "Martı TAG" ve "Martı Motosiklet"e erişim engeli

17:07 - Gündem